Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η ΟΜΥΛΕ για την ΕΡΤ
Για δημοκρατική εκτροπή κάνει λόγο η ΟΜΥΛΕ σχολιάζοντας την απόφαση για την ΕΡΤ. Σε ανακοίνωσή της η ομοσπονδία των λιμενεργατών σημείωνει: "Η Κυβέρνηση ξεπερνώντας κάθε όριο αυταρχισμού οδηγεί τη χώρα σε δημοκρατική εκτροπή.Με συνεχείς Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, αδιαφορώντας για τους στοιχειώδεις κανόνες της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, ξεπουλάει τον Δημόσιο Πλούτο και κλείνει Δημόσιους Οργανισμούς, οι οποίοι έχουν δημιουργηθεί για να εξυπηρετούν το Δημόσιο και Κοινωνικό συμφέρον.Με το κλείσιμο της ΕΡΤ παραδίδεται το δημόσιο αγαθό της ενημέρωσης ολοκληρωτικά στους μεγαλοεργολάβους, προσθέτοντας ταυτόχρονα χιλιάδες εργαζόμενους στα εκατομμύρια ανέργων.Την ίδια συμπεριφορά αντιμετωπίζουμε και στα Λιμάνια, τα οποία η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να ξεπουλήσει. Με αυθαίρετη απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής, τον Απρίλιο του 2012, μετέφεραν τις μετοχές των ΟΛΠ, ΟΛΘ και άλλων εταιριών στο ΤΑΙΠΕΔ. Εκ των υστέρων με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου κατάργησαν τη νομοθετική ρύθμιση που εγγυόταν την πλειοψηφία των μετοχών στο Δημόσιο και ετοιμάζονται να το ολοκληρώσουν μέσω των Γ.Σ των μετόχων.Όλα αυτά, ενώ η ΟΜΥΛΕ και τα σωματεία είχαμε προσφύγει στο ΣτΕ και η υπόθεση εκδικάστηκε στις 07.06.2013 και αναμένεται η απόφαση

Η ΟΜΥΛΕ για την ΕΡΤ

Για δημοκρατική εκτροπή κάνει λόγο η ΟΜΥΛΕ σχολιάζοντας την απόφαση για την ΕΡΤ. Σε ανακοίνωσή της η ομοσπονδία των λιμενεργατών σημείωνει: "Η Κυβέρνηση ξεπερνώντας κάθε όριο αυταρχισμού οδηγεί τη χώρα σε δημοκρατική εκτροπή.

Με συνεχείς Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, αδιαφορώντας για τους στοιχειώδεις κανόνες της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, ξεπουλάει τον Δημόσιο Πλούτο και κλείνει Δημόσιους Οργανισμούς, οι οποίοι έχουν δημιουργηθεί για να εξυπηρετούν το Δημόσιο και Κοινωνικό συμφέρον.

Με το κλείσιμο της ΕΡΤ παραδίδεται το δημόσιο αγαθό της ενημέρωσης ολοκληρωτικά στους μεγαλοεργολάβους, προσθέτοντας ταυτόχρονα χιλιάδες εργαζόμενους στα εκατομμύρια ανέργων.

Την ίδια συμπεριφορά αντιμετωπίζουμε και στα Λιμάνια, τα οποία η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να ξεπουλήσει. Με αυθαίρετη απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής, τον Απρίλιο του 2012, μετέφεραν τις μετοχές των ΟΛΠ, ΟΛΘ και άλλων εταιριών στο ΤΑΙΠΕΔ. Εκ των υστέρων με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου κατάργησαν τη νομοθετική ρύθμιση που εγγυόταν την πλειοψηφία των μετοχών στο Δημόσιο και ετοιμάζονται να το ολοκληρώσουν μέσω των Γ.Σ των μετόχων.

Όλα αυτά, ενώ η ΟΜΥΛΕ και τα σωματεία είχαμε προσφύγει στο ΣτΕ και η υπόθεση εκδικάστηκε στις 07.06.2013 και αναμένεται η απόφαση

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X