Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Αιχμές Κουίκ κατά Παπούλια
Για ευθύνη του Κάρολου Παπούλια, κατάργηση του κοινοβουλίου και του ρόλου των βουλευτών σχετικά με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου έκανε λόγο ο Τέρενς Κουίκ. Ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία του για το ρόλο του προέδρου της δημοκρατίας στις νομοθετικές διαδικασίες υποστηρίζοντας ότι πλέον τίθεται ζήτημα για τον ίδιο τον Κάρολο Παπούλια και τον τρόπο που ασκεί τα προεδρικά του καθήκοντα. "Με τις αθρόες υπογραφές που βάζει για Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, καταργεί ναι ή όχι θεμελιώδεις συνταγματικές διατάξεις, που αφορούν τί είναι και τί δεν είναι έκτακτη περίπτωση; Ασκεί ναι ή όχι μονόπλευρα τα καθήκοντά του;

Αιχμές Κουίκ κατά Παπούλια

Για ευθύνη του Κάρολου Παπούλια, κατάργηση του κοινοβουλίου και του ρόλου των βουλευτών σχετικά με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου έκανε λόγο ο Τέρενς Κουίκ.

Ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία του για το ρόλο του προέδρου της δημοκρατίας στις νομοθετικές διαδικασίες υποστηρίζοντας ότι πλέον τίθεται ζήτημα για τον ίδιο τον Κάρολο Παπούλια και τον τρόπο που ασκεί τα προεδρικά του καθήκοντα.

«Με τις αθρόες υπογραφές που βάζει για Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, καταργεί ναι ή όχι θεμελιώδεις συνταγματικές διατάξεις, που αφορούν τί είναι και τί δεν είναι έκτακτη περίπτωση; Ασκεί ναι ή όχι μονόπλευρα τα καθήκοντά του;

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X