Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Προσφυγή στο ΣτΕ από την ΠΟΣΠΕΡΤ
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε η ΠΟΣΠΕΡΤ, καταθέτοντας αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής επιδιώκοντας το πάγωμα της πραξης νομοθετικού περιεχομένου με βάση την οποία μπήκε λουκέτο στην ΕΡΤ. Η συζήτηση της κύριας προσφυγής ορίστηκε στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου για τις 27 Σεπτεμβρίου 2013,ενώ το αίτημα για την προσωρινή διαταγή αναμένεται να δοθεί τις επόμενες μέρες απο τον πρόεδρο του ΣτΕ Κωνσταντίνο Μενουδάκο. Η προσφυγή αναφέρεται σε σειρά παραβιάσεων συνταγματικών και Ευρωπαϊκών συμβάσεων, αλλά και νομοθετικών κανόνων και υπογράφεται απο την ΠΟΣΠΕΡΤ και τον πρόεδρος της Παναγιώτη Καλφαγιάννη.

Προσφυγή στο ΣτΕ από την ΠΟΣΠΕΡΤ

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε η ΠΟΣΠΕΡΤ, καταθέτοντας αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής επιδιώκοντας το πάγωμα της πραξης νομοθετικού περιεχομένου με βάση την οποία μπήκε λουκέτο στην ΕΡΤ.

Η συζήτηση της κύριας προσφυγής ορίστηκε στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου για τις 27 Σεπτεμβρίου 2013,ενώ το αίτημα για την προσωρινή διαταγή αναμένεται να δοθεί τις επόμενες μέρες απο τον πρόεδρο του ΣτΕ Κωνσταντίνο Μενουδάκο.

Η προσφυγή αναφέρεται σε σειρά παραβιάσεων συνταγματικών και Ευρωπαϊκών συμβάσεων, αλλά και νομοθετικών κανόνων και υπογράφεται απο την ΠΟΣΠΕΡΤ και τον πρόεδρος της Παναγιώτη Καλφαγιάννη.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X