Δεν ξέρω αν η ιστορία της ΕΡΤ θα αποδειχθεί η 11η Σεπτεμβρίου της κυβέρνησης. Αυτό που ξέρω, γράφει ο Μικροπολιτικός ότι κάτι... τρέχει με τον αριθμό 11 και το Μνημόνιο.Φίλος της στήλης, ο οποίος δεν συνηθίζει να εξυφαίνει σενάρια συνωμοσίας, παρατήρησε ότι το ψηφιακό σήμα της ΕΡΤ διακόπηκε στις 11.11 μ.μ. της 11ης Ιουνίου.Θυμίζω, προσθέτει ο Μικροπολιτικός, ότι με βάση την αριθμολογία, τον αριθμό 11 θεωρείται ιδιαίτερα ισχυρό, ενώ αποτελεί νούμερο αναφοράς και σε διάφορες μυστικιστικές παραδόσεις.Ο αναγνώστης μου θυμάται ακόμη ότι ο Λουκάς Παπαδήμος ορκίστηκε 11ος Πρωθυπουργός της Ελλάδας στις 11/11 του 2011.ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ

Ο αριθμός 11

Δεν ξέρω αν η ιστορία της ΕΡΤ θα αποδειχθεί η 11η Σεπτεμβρίου της κυβέρνησης. Αυτό που ξέρω, γράφει ο “Μικροπολιτικός” ότι κάτι… τρέχει με τον αριθμό 11 και το Μνημόνιο.

Φίλος της στήλης, ο οποίος δεν συνηθίζει να εξυφαίνει σενάρια συνωμοσίας, παρατήρησε ότι το ψηφιακό σήμα της ΕΡΤ διακόπηκε στις 11.11 μ.μ. της 11ης Ιουνίου.

Θυμίζω, προσθέτει ο “Μικροπολιτικός”, ότι με βάση την αριθμολογία, τον αριθμό 11 θεωρείται ιδιαίτερα ισχυρό, ενώ αποτελεί νούμερο αναφοράς και σε διάφορες μυστικιστικές παραδόσεις.

Ο αναγνώστης μου θυμάται ακόμη ότι ο Λουκάς Παπαδήμος ορκίστηκε 11ος Πρωθυπουργός της Ελλάδας στις 11/11 του 2011.

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X