Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σε εξέλιξη η συγκέντρωση στην Πάτρα
Η πλατεία Γεωργίου της Πάτρας είναι για τρίτο εικοσιτετράωρο μετά την ανακοίνωση του λουκέτου στην ΕΡΤ το επίκεντρο των εκδηλώσεων συμπαράστασης στους εργαζόμενους . Πλήθος κόσμου βρίσκεται αυτή την ώρα συγκεντρωμένος στην κεντρική πλατεία της Αχαϊκής πρωτεύουσας εκφράζοντας τη συμπαράταξη του προς τους εργαζόμενους και ζητώντας την ακύρωση της απόφασης με την οποία μπαίνει πραξικοπηματικά λουκέτο στη δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Στη σημερινή κινητοποίηση συμμετέχουν του Εργατικό κέντρο της Πάτρας και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ ενώ σε υψηλά ποσοστά ανέρχεται η συμμετοχή των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. ΠΗΓΗ: patrastimes.gr

Σε εξέλιξη η συγκέντρωση στην Πάτρα

Η πλατεία Γεωργίου της Πάτρας είναι για τρίτο εικοσιτετράωρο – μετά την ανακοίνωση του λουκέτου στην ΕΡΤ – το επίκεντρο των εκδηλώσεων συμπαράστασης στους εργαζόμενους .

Πλήθος κόσμου βρίσκεται αυτή την ώρα συγκεντρωμένος στην κεντρική πλατεία της Αχαϊκής πρωτεύουσας εκφράζοντας τη συμπαράταξη του προς τους εργαζόμενους και ζητώντας την ακύρωση της απόφασης με την οποία μπαίνει πραξικοπηματικά λουκέτο στη δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

Στη σημερινή κινητοποίηση συμμετέχουν του Εργατικό κέντρο της Πάτρας και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ ενώ σε υψηλά ποσοστά ανέρχεται η συμμετοχή των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

ΠΗΓΗ: patrastimes.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X