Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Οι πρώτες εικόνες από το συλλαλητήριο στην ΕΡΤ
Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται έξω από το κτίριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή στο πλαίσιο της γενικής απεργίας που κήρυξε για σήμερα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της ΕΡΤ.Με συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της απόφασης για τη διακοπή της λειτουργίας της ΕΡΤ, σωματεία, οργανώσεις, κομματικές παρατάξεις και απλοί πολίτες καταφθάνουν στο ραδιομέγαρο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, με προσυγκεντρώσεις στους σταθμούς του Μετρό Χολαργού και Νομισματοκοπείου.Η λεωφόρος Μεσογείων έχει κλείσει στο ύψος της Αγίας Παρασκευής, ενώ δεν παρατηρείται μέχρι στιγμής παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.

Οι πρώτες εικόνες από το συλλαλητήριο στην ΕΡΤ

Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται έξω από το κτίριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή στο πλαίσιο της γενικής απεργίας που κήρυξε για σήμερα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της ΕΡΤ.

Με συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της απόφασης για τη διακοπή της λειτουργίας της ΕΡΤ, σωματεία, οργανώσεις, κομματικές παρατάξεις και απλοί πολίτες καταφθάνουν στο ραδιομέγαρο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, με προσυγκεντρώσεις στους σταθμούς του Μετρό Χολαργού και Νομισματοκοπείου.

Η λεωφόρος Μεσογείων έχει κλείσει στο ύψος της Αγίας Παρασκευής, ενώ δεν παρατηρείται μέχρι στιγμής παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X