Πένες ολικής άλεσης με σάλτσα πικάντικου κοτόπουλου

<p><strong>Υλικά (για 2 µερίδες)</strong></p>
<p>2 φλ. πένες ολικής άλεσης (µαγειρεµένες)</p>
<p>1/2 φλ. απλή σάλτσα ντοµάτας</p>
<p>100 γρ. κύβοι στήθος κοτόπουλο</p>
<p>1 πιπεριά πράσινη, 1 κόκκινη και 1 κίτρινη</p>
<p>1/2 φλ. µανιτάρια σε φέτες</p>
<p>1 κουταλάκι ελαιόλαδο</p>
<p>αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, δυόσµος ξηρός</p>
<p><strong>Εκτέλεση</strong></p>
<p>Βάζω τις πένες σε καυτό, αλατισµένο νερό για να βράσουν. Κόβω όλα τα λαχανικά σε λωρίδες και τα τσιγαρίζω σε πολύ λίγο ελαιόλαδο.</p>
<p>Λίγο πριν µαράνουν, προσθέτω τους κύβους κοτόπουλου και όταν ψηθεί, τη σάλτσα ντοµάτας και όλα τα µπαχαρικά. Προσθέτω το µίγµα της σάλτσας στα µακαρόνια, ανακατεύω και σερβίρω αµέσως.</p>
<p><strong>Διατροφική ανάλυση ανά µερίδα:</strong> Calories (kcal) 284.7, Fat (g) 2.7, Carbohydrate (g) 33.6, Fibre (g) 6.4, Protein (g) 33.4.</p>
<p>Πηγή: xrysessyntages.com / Από την Άννα Κορτέση</p>

Σχετικά άρθρα