Αρχική / Σεξ / Έρευνα: Οι πο(ρ)νηρές συνήθειες των Ελλήνων
Έρευνα: Οι πο(ρ)νηρές συνήθειες των Ελλήνων  thumbnail

Έρευνα: Οι πο(ρ)νηρές συνήθειες των Ελλήνων

Η ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου Pornhub.com διεξήγαγε έρευνα σχετικά με τις πορνογραφικές συνήθειες των χρηστών του παγκοσμίως. Φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει το… ελληνικό στοιχείο από την έρευνα αυτή. Μάλιστα, σε μια κατηγορία λάβαμε την πρωτιά!


Τι μάθαμε, λοιπόν, από την έρευνα;


1. Κατά μέσο όρο οι Έλληνες χρήστες του site παρακολουθούν πορνό για 10 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα, δηλαδή ένα ολόκληρο λεπτό παραπάνω σε σχέση με τον παγκόσμιο μέσο όρο! Η κορυφή είναι δική μας!


2. Από το σύνολο των Ελλήνων χρηστών, οι γυναίκες καλύπτουν ένα ποσοστό της τάξης του 21%, 5% λιγότερο από τον παγκόσμιο μέσο όρο. Από τη μια καταρρίπτεται ο ισχυρισμός πολλών εκπροσώπων του γυνακείου φύλου που «δεν ξέρουν τι είναι το πορνό», ενώ από την άλλη δείχνει ότι οι Ελληνίδες μάλλον είναι πλήρως καταρτισμένες επί του θέματος και δεν έχουν ανάγκη να… ξεσηκώσουν καινούρια κόλπα.


3. Οι Έλληνες χρήστες σε ποσοστό 52% βλέπουν πορνό από το κινητό τους, συμπεριλαμβανομένων smartphones και androids. Οπότε, την επόμενη φορά που θα δεις τον/τη σύντροφό σου να πηγαίνει στην τουαλέτα με το κινητό στο χέρι, ξέρεις τι πάει να κάνει.


4. Ο μέσος όρος ηλικίας των Ελλήνων χρηστών είναι τα 34 έτη. Ασχολίαστο…


5. Η μέρα με τη μεγαλύτερη… κίνηση είναι η Κυριακή, ενώ η μέρα με τη λιγότερη είναι η Πέμπτη. «Κυριακή, γιορτή και σχόλη να’ ταν η βδομάδα όλη»!


6. Το διάστημα που μπαίνουν περισσότερο κατά μέσο όρο οι Έλληνες είναι μεταξύ 3 με 5 το μεσημέρι. Οι υποψίες στρέφονται σε όσους εκείνη την ώρα είναι (;) στον χώρο εργασίας τους!


7. Στη συνολική κατάταξη, οι Έλληνες χρήστες της συγκεκριμένης ιστοσελίδας βρίσκονται στην 24η θέση. Υπάρχουν κι άλλοι, πιο… κολλημένοι με το άθλημα!


Δ. Μ.


Με πληροφορίες από www.koutipandoras.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X