Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση συμπαράστασης
Την απόφασή τους να μην επιτρέψουν να περάσει το κλείσιμο της ΕΡΤ διατράνωσαν χιλιάδες εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που πήραν μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση έξω από το κτίριο της ΕΤ 3, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.Για "πραξικοπηματικές ενέργειες" κατήγγειλαν την κυβέρνηση, από το βήμα της απεργιακής συγκέντρωσης, οι πρόεδροι του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης και της 'Ενωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων, Πέτρος Κετικίδης. Συμπαράσταση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ εξέφρασαν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μέλος της διοίκησης του ΕΚΘ, ο εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας Σωματείων Θανάσης Αγαπητός, εκπρόσωποι ΕΛΜΕ και εκπρόσωπος των εργαζομένων στη Φοιτητική Λέσχη που είπε ότι σήμερα απολύθηκαν 60 εργαζόμενοι και πλέον δεν μπορεί να λειτουργήσει η Λέσχη. Εκ μέρους των εργαζομένων στην ΕΡΤ 3 χαιρετισμό απηύθυναν η Κυριακή Μάλαμα και ο Χρήστος Γιαννούλης.Στον χώρο έξω από το κτίριο της ΕΤ 3 έφτασε και το μπλόκο του ΠΑΜΕ που είχε κάνει ξεχωριστή συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου. Μετά την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης ακολούθησε πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με αντικυβερνητικά συνθήματα.Οι εργαζόμενοι στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση παραμένουν στους χώρους εργασίας τους και μεταδίδουν ενημερωτικές εκπομπές μέσω της ιστοσελίδας της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ενωσης (ΕΒU), ραδιοφωνικών σταθμών και με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μπορούν.Για τις 5.30 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από το κτίριο της ΕΤ 3 και θα ακολουθήσει συναυλία.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση συμπαράστασης

Την απόφασή τους να μην επιτρέψουν να περάσει το κλείσιμο της ΕΡΤ διατράνωσαν χιλιάδες εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που πήραν μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση έξω από το κτίριο της ΕΤ 3, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Για «πραξικοπηματικές ενέργειες» κατήγγειλαν την κυβέρνηση, από το βήμα της απεργιακής συγκέντρωσης, οι πρόεδροι του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης και της ‘Ενωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων, Πέτρος Κετικίδης. Συμπαράσταση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ εξέφρασαν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μέλος της διοίκησης του ΕΚΘ, ο εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας Σωματείων Θανάσης Αγαπητός, εκπρόσωποι ΕΛΜΕ και εκπρόσωπος των εργαζομένων στη Φοιτητική Λέσχη που είπε ότι σήμερα απολύθηκαν 60 εργαζόμενοι και πλέον δεν μπορεί να λειτουργήσει η Λέσχη. Εκ μέρους των εργαζομένων στην ΕΡΤ 3 χαιρετισμό απηύθυναν η Κυριακή Μάλαμα και ο Χρήστος Γιαννούλης.

Στον χώρο έξω από το κτίριο της ΕΤ 3 έφτασε και το μπλόκο του ΠΑΜΕ που είχε κάνει ξεχωριστή συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου. Μετά την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης ακολούθησε πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με αντικυβερνητικά συνθήματα.

Οι εργαζόμενοι στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση παραμένουν στους χώρους εργασίας τους και μεταδίδουν ενημερωτικές εκπομπές μέσω της ιστοσελίδας της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ενωσης (ΕΒU), ραδιοφωνικών σταθμών και με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μπορούν.

Για τις 5.30 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από το κτίριο της ΕΤ 3 και θα ακολουθήσει συναυλία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X