Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ψάχνει και αλλού…
Διάφορες διακυμάνσεις είχαν οι διαπραγματεύσεις του Χακόμπο με τον ΠΑΟΚ για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Τις τελευταίες μέρες, όμως, βρέθηκε η χρυσή τομή. Και πάλι, όμως. η συμφωνία δεν ολοκληρώνεται.Αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχουν σταλεί στον Χακόμπο ούτε το νέο συμβόλαιο, ούτε τα εισιτήριά του για να ταξιδέψει για την Ελλάδα, κι αυτό έχει οδηγήσει τον Ισπανό πορτιέρο -που δεν θέλει να χρονοτριβεί- να ξεκινήσει επαφές με ομάδες από την Αγγλία και την πατρίδα του. Την δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει μία ανησυχητική στασιμότητα που μπορεί πάντως, να οφείλεται στις εξελιξεις με Στέφενς και στο γεγονός ότι όλο το βάρος της διοίκησης έχει πέσει στην περίπτωση του Ολλανδού τεχνικού. Από την άλλη, όμως, υπάρχει και η περίπτωση Άλεξιτς που κάποιοι την ερμηνεύουν ως προμήνυμα διαφωνίας ΠΑΟΚ-Χακόμπο.πηγή: olapaok.gr

Ψάχνει και αλλού…

Διάφορες διακυμάνσεις είχαν οι διαπραγματεύσεις του Χακόμπο με τον ΠΑΟΚ για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Τις τελευταίες μέρες, όμως, βρέθηκε η χρυσή τομή. Και πάλι, όμως. η συμφωνία δεν ολοκληρώνεται.

Αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχουν σταλεί στον Χακόμπο ούτε το νέο συμβόλαιο, ούτε τα εισιτήριά του για να ταξιδέψει για την Ελλάδα, κι αυτό έχει οδηγήσει τον Ισπανό πορτιέρο -που δεν θέλει να χρονοτριβεί- να ξεκινήσει επαφές με ομάδες από την Αγγλία και την πατρίδα του. Την δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει μία ανησυχητική στασιμότητα που μπορεί πάντως, να οφείλεται στις εξελιξεις με Στέφενς και στο γεγονός ότι όλο το βάρος της διοίκησης έχει πέσει στην περίπτωση του Ολλανδού τεχνικού. Από την άλλη, όμως, υπάρχει και η περίπτωση Άλεξιτς που κάποιοι την ερμηνεύουν ως προμήνυμα διαφωνίας ΠΑΟΚ-Χακόμπο.

 

πηγή: olapaok.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X