Η στάση «κουτάλι» και η παραλλαγή της!

Ευρύτερα γνωστή και ως η «στάση της αγάπης», η στάση «κουτάλι» είναι από τις πιο δημοφιλείς μεταξύ των ζευγαριών, καθώς εκτός από σεξουαλικη ευχαρίστηση, σου χαρίζει απλόχερα και ακόμα μεγαλύτερη σωματική επαφή με τον σύντροφό σου, ανεβάζοντας πολύ τα επίπεδα της οικειότητας μεταξύ σας.

Επίσης, μην ξεχνάς ότι είναι και από τις λεγόμενες «ξεκούραστες» στάσεις, καθώς – εσύ τουλάχιστον, δεν θα χρειαστεί να κάνεις και πολλές (περιττές) κινήσεις.

Πώς γίνεται;

Ξαπλώνεις πλάγια, στηριζόμενη σε όποια πλευρά σε βολεύει, ενώ ο σύντροφός σου παίρνει θέση από πίσω σου, παράλληλα σε σένα, κολλώντας το σώμα του επάνω σου. Δώσε στα πόδια σου, κρατώντας τα σχετικώς κλειστά, μια ελαφρά γωνία, τουρλώνοντας τα οπίσθιά σου προς τη λεκάνη του παρτενέρ σου. Με τον τρόπο αυτό του προσφέρεις ακόμα καλύτερη… πρόσβαση στο αιδοίο σου.

Η στάση αυτή ξεχωρίζει, γιατί έτσι ο παρτενέρ σου μπορεί να σε κρατάει αγκαλιά κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης και να χαϊδεύει διάφορα μέρη του σώματός σου.

Παράλληλα, για να βάλεις στο… παιχνίδι και την κλειτορίδα σου, μπορείς στην ίδια στάση, να λυγίσεις ελαφρά προς τα πάνω το ελεύθερο πόδι σου, ώστε να μπορείτε, είτε εσύ είτε ο σύντροφός σου να την χαϊδεύετε.

Εναλλακτική πρόταση!

Εάν θέλεις τη στάση «κουτάλι» να την πας ένα επίπεδο παραπάνω, τότε κάνε την εξής απλή κίνηση: Αντί να έχεις γυρισμένη την πλάτη σου στον σύντροφό σου, ελάτε πρόσωπο με πρόσωπο.

Στην περίπτωση αυτή, απλά σήκωσε ελαφρά το πόδι σου που βρίσκεται από πάνω και λύγισέ το, ακουμπώντας το επάνω στη λεκανη του συντρόφου σου.

Η διείσδυση γίνεται ακόμα ευκολότερη ενώ έχεις και… bonus περισσότερα φιλιά και χάδια, αλλά και την οπτική επαφή που θα σας ερεθίσει ιδιαίτερα.

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα