Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Κινητοποιήσεις για την ΕΡΤ στη Θεσσαλία
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας, το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων στις τέσσερις θεσσαλικές πόλεις έχει ως εξής: ΛΑΡΙΣΑ Απεργιακή συγκέντρωση από τις 10 το πρωί, έξω από την κεντρική πύλη της 1ης Στρατιάς. ΒΟΛΟΣ Απεργιακή συγκέντρωση έξω από τα στούντιο της ΕΡΑ Βόλου στον Άγιο Κωνσταντίνο από τις 10.30 π.μ. ΤΡΙΚΑΛΑ Απεργιακή συγκέντρωση έξω από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, όπου στεγάζεται ο ραδιοθάλαμος της ΕΡΤ από το πρωί. ΚΑΡΔΙΤΣΑ Κινητοποίηση για την ΕΡΤ και στην Καρδίτσα με απεργιακή συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία Καρδίτσας το πρωί.

Κινητοποιήσεις για την ΕΡΤ στη Θεσσαλία

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας, το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων στις τέσσερις θεσσαλικές πόλεις έχει ως εξής:

ΛΑΡΙΣΑ

Απεργιακή συγκέντρωση από τις 10 το πρωί, έξω από την κεντρική πύλη της 1ης Στρατιάς.

ΒΟΛΟΣ

Απεργιακή συγκέντρωση έξω από τα στούντιο της ΕΡΑ Βόλου στον Άγιο Κωνσταντίνο από τις 10.30 π.μ.

ΤΡΙΚΑΛΑ

Απεργιακή συγκέντρωση έξω από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, όπου στεγάζεται ο ραδιοθάλαμος της ΕΡΤ από το πρωί.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Κινητοποίηση για την ΕΡΤ και στην Καρδίτσα με απεργιακή συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία Καρδίτσας το πρωί.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X