Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μεγάλη πορεία για την ΕΡΑ Κέρκυρας
Μαζική πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ από εκατοντάδες Κερκυραίους το μεσημέρι της Πέμπτης. Όπως μετέδωσε το corfupress.com, για πρώτη φορά είχε αφετηρία τις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Κέρκυρας προς την πόλη της Κέρκυρας, σε μία απόσταση 3 περίπου χιλιομέτρων!Εργατικό Κέντρο, ΠΑΜΕ, κόμματα, συνδικαλιστικοί και κοινωνικοί φορείς, αλλά και πολύς κόσμος συμμετείχαν στην πορεία παρά την ζέστη, ενώ νωρίτερα πραγματοποιήθηκε για τρίτη ημέρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο προαύλιο της ΕΡΑ Κέρκυρας με πάνδημο αίτημα να μην κλείσει η ΕΡΤ, να μην κλείσει ο σταθμός Κέρκυρας της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.ΠΗΓΗ: corfupress.com

Μεγάλη πορεία για την ΕΡΑ Κέρκυρας

Μαζική πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ από εκατοντάδες Κερκυραίους το μεσημέρι της Πέμπτης. Όπως μετέδωσε το corfupress.com, για πρώτη φορά είχε αφετηρία τις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Κέρκυρας προς την πόλη της Κέρκυρας, σε μία απόσταση 3 περίπου χιλιομέτρων!

Εργατικό Κέντρο, ΠΑΜΕ, κόμματα, συνδικαλιστικοί και κοινωνικοί φορείς, αλλά και πολύς κόσμος συμμετείχαν στην πορεία παρά την ζέστη, ενώ νωρίτερα πραγματοποιήθηκε για τρίτη ημέρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο προαύλιο της ΕΡΑ Κέρκυρας με πάνδημο αίτημα να μην κλείσει η ΕΡΤ, να μην κλείσει ο σταθμός Κέρκυρας της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

ΠΗΓΗ: corfupress.com

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X