Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο για την ΕΡΤ
Δυναμική παρουσία έδωσαν εκατοντάδες Χανιώτες στο απεργιακό συλλαλητήριο που διοργάνωσαν το Εργατικό Κέντρο και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ ενάντια στο κλείσιμο της ΕΡΤ από την κυβέρνηση.Στο συλλαλητήριο στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς και στην πορεία που ακολούθησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης των Χανίων συμμετείχαν πολίτες από διάφορα κόμματα, φορείς και συλλογικότητες.Νωρίτερα ξεχωριστή απεργιακή συγκέντρωση ενάντια στο κλείσιμο της ΕΡΤ πραγματοποίησε η Γραμματεία Χανίων του ΠΑΜΕ στην Πλατεία Νέων Καταστημάτων.Μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε και το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, ενώ ακολούθησε πορεία προς το ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ στη Σούδα.ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο για την ΕΡΤ

Δυναμική παρουσία έδωσαν εκατοντάδες Χανιώτες στο απεργιακό συλλαλητήριο που διοργάνωσαν το Εργατικό Κέντρο και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ ενάντια στο κλείσιμο της ΕΡΤ από την κυβέρνηση.

Στο συλλαλητήριο στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς και στην πορεία που ακολούθησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης των Χανίων συμμετείχαν πολίτες από διάφορα κόμματα, φορείς και συλλογικότητες.

Νωρίτερα ξεχωριστή απεργιακή συγκέντρωση ενάντια στο κλείσιμο της ΕΡΤ πραγματοποίησε η Γραμματεία Χανίων του ΠΑΜΕ στην Πλατεία Νέων Καταστημάτων.

Μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε και το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, ενώ ακολούθησε πορεία προς το ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ στη Σούδα.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X