Αρχική / Σεξ / Σεξ στο γραφείο: Πάρε… προαγωγή στον έρωτα!
Σεξ στο γραφείο: Πάρε... προαγωγή στον έρωτα!  thumbnail

Σεξ στο γραφείο: Πάρε… προαγωγή στον έρωτα!

Η απόλυτη φαντασίωση για πολλές γυναίκες είναι να κάνουν σεξ στο γραφείο με κάποιον συνάδελφο.


Εάν ανήκεις κι εσύ σε αυτή την κατηγορία γυναικών, διάβασε 4 σημαντικά «μυστικά» για το τι πρέπει να κάνεις, ώστε να γίνεις η «υπάλληλος του μήνα»!


1. Ένα στα όρθιαΕπειδή τα γραφεία, συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα ευρύχωρα θα πρέπει να εισαι προετοιμασμένη για σεξ στα όρθια! Πρόκειται για στάση ιδανική, τόσο σε περίπτωση έλλειψης χώρου όσο και χρόνου, καθώς γνωρίζεις πολύ καλά ότι εάν λείψεις πάνω από 5 λεπτά από το γραφείο θα κινήσεις υποψίες…


2. Μπες στην ουσίαΕφόσον έχει βρεθεί ο χώρος και ο χρόνος που θα κάνεις το… meeting με τον συνάδελφο, έχε υπόψη σου ότι τα προκαταρκτικά δεν υπάρχουν στο μενού. Εδώ εφαρμόζεις την τακτική «χτυπάω και φεύγω», αφού όπως αναφέραμε και πιο πάνω, ο χρόνος είναι πολύτιμος.


3. Κάνε ησυχία


Ένα άλλο κομμάτι στο οποίο θα πρέπει να εξασκηθείς είναι το να κάνεις σεξ χωρίς να ακούγεσαι. Σίγουρα, θα θέλεις να συνοδεύσεις τον οργασμό σου με μια δυνατή κραυγή, όμως δεν θέλεις να σε ακούσουν όλα τα γραφεία στην εταιρεία. Για αυτό… διακριτικά.


4. Φτιάξε του τη διάθεσηΕπειδή, όπως είπαμε το σεξ στο γραφείο δεν έχει προκαταρκτικά, καλό θα είναι να έρθεις σε ερωτική διάθεση με το αντικείμενο του πόθου σου, ανταλλάσσοντας ερωτικά μηνύματα. Προσοχή: Μην το κάνεις μέσω του υπολογιστή της δουλειάς σου, διότι μπορεί να γίνει κάποιο λάθος και το… ερωτικό σου κάλεσμα να φτάσει σε ανεπιθύμητους παραλήπτες.


Δ. Μ.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X