Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Προκαταρκτική έρευνα για την ΕΡΤ
Μετά την επιστολή του Γ. Στουρνάρα προς την Εισαγγελέα Διαφθοράς να διερευνήσει σε σχέση με την ΕΡΤ την τέλεση τυχόν ποινικών αδικημάτων ως προς την προμήθεια εξοπλισμού, τις αναθέσεις παραγωγών και τις συμβάσεις έργου για παροχή υπηρεσιών, η κ. Ελένη Ράικου έδωσε εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας.Η προκαταρκτική, που θα διερευνήσουν οι επίκουροι εισαγγελείς διαφθοράς, Πόπη Παπανδρέου και Αντώνης Ελευθεριάνος, θα επεκταθεί σε βάθος 10ετίας.

Προκαταρκτική έρευνα για την ΕΡΤ

Μετά την επιστολή του Γ. Στουρνάρα προς την Εισαγγελέα Διαφθοράς να διερευνήσει σε σχέση με την ΕΡΤ την τέλεση τυχόν ποινικών αδικημάτων ως προς την προμήθεια εξοπλισμού, τις αναθέσεις παραγωγών και τις συμβάσεις έργου για παροχή υπηρεσιών, η κ. Ελένη Ράικου έδωσε εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας.

Η προκαταρκτική, που θα διερευνήσουν οι επίκουροι εισαγγελείς διαφθοράς, Πόπη Παπανδρέου και Αντώνης Ελευθεριάνος, θα επεκταθεί σε βάθος 10ετίας.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X