Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Συνάντηση Κουβέλη – Σταμάτη
Ολοκληρώθηκε η 30λεπτη συνάντηση του Φώτη Κουβέλη με τον υπουργό Επικρατείας και σύμβουλο του Πρωθυπουργού Δημήτρη Σταμάτη. Η επίσκεψη του κ. Σταμάτη, στα γραφεία της Αγ. Κωνσταντίνου έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε μια προσπάθεια αποκλιμάκωσης της έντασης που προκάλεσε η απόφαση για κλείσιμο της ΕΡΤ. Το τετ-α-τετ των δύο ανδρών γίνεται λίγα 24ωρα πριν από τη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών, τη Δευτέρα το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο εκπρόσωπος τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ανδρέας Παπαδόπουλος, μιλώντας στον realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή τόνισε ότι: "Πρέπει να ανοίξει η ΕΡΤ. Είναι απαράδεκτο το ότι δεν εκπέμπει η δημόσια τηλεόραση

Συνάντηση Κουβέλη – Σταμάτη

Ολοκληρώθηκε η 30λεπτη συνάντηση του Φώτη Κουβέλη με τον υπουργό Επικρατείας και σύμβουλο του Πρωθυπουργού Δημήτρη Σταμάτη.

Η επίσκεψη του κ. Σταμάτη, στα γραφεία της Αγ. Κωνσταντίνου έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε μια προσπάθεια αποκλιμάκωσης της έντασης που προκάλεσε η απόφαση για κλείσιμο της ΕΡΤ. Το τετ-α-τετ των δύο ανδρών γίνεται λίγα 24ωρα πριν από τη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών, τη Δευτέρα το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ανδρέας Παπαδόπουλος, μιλώντας στον realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή τόνισε ότι: «Πρέπει να ανοίξει η ΕΡΤ. Είναι απαράδεκτο το ότι δεν εκπέμπει η δημόσια τηλεόραση

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X