Υπογράφει !

Στην Ισπανία γράφουν ότι ο Βερδού πέρασε τα τεστ και υπογράφει από ώρα σε ώρα στον Ολυμπιακο για δύο χρόνια. Και αφιερώματα για Βερδού-Μίτσελ

Θέμα ωρών θεωρούν στην Ισπανία τις ανακοινώσεις για τη μεταγραφή του Ζοάν Βερδού στον Ολυμπιακό, με συνεχή δημοσιεύματα για επιτυχή ιατρικά τεστ του 30χρονου άσου στην Αθήνα και εν αναμονή των υπογραφών για διετές συμβόλαιο.

Όπως έχει γίνει γνωστό από το πρωί, ο Ολυμπιακός και η πλευρά Βερδού είναι στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για τη συνεργασία τους, αλλά επειδή υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πολλές ισπανικές ομάδες σε μια τέτοια σημαντική μεταγραφή, ας περιμένουμε τις οριστικές εξελίξεις. Άλλωστε κι από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται κάτι επισήμως.

Στην Ισπανία πάντως έχουν αρχίσει και αφιερώματα για τις πολλές αποχωρήσεις Ισπανών παικτών και προπονητών από το πρωτάθλημα της χώρας τους, μετά την κατάκτηση του Euro 2008 και τους αλλεπάλληλους τίτλους σε εθνικό επίπεδο. Και σε αυτές τις αναλύσεις έχουν τον Μίτσελ και τον Βερδού που πήγαν στον Ολυμπιακό.

Σχετικά άρθρα