Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Με επιτυχία η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας, η οποία κατάφερε να αντλήσει κεφάλαια ύψους 1,05 δις ευρώ, δηλαδή το 10,8% του συνόλου της αύξησης των 9,75 δις ευρώ και, να διατηρήσει τον ιδιωτικό της χαρακτήρα.Οι ιδιώτες εξωτερικού στους οποίους εντάσσονται ισχυρά ονόματα του εφοπλιστικού και επιχειρηματικού κλάδου κάλυψαν το 50% της ιδιωτικής συμμετοχής, τοποθέτησαν δηλαδή 500 εκατ ευρώ. Σε ό,τι αφορά τους μικρομετόχους στήριξαν την Εθνική 120.000 νοικοκυριά.Σε ανακοίνωση της τράπεζας επισημαίνονται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της αύξησης.

Με επιτυχία η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας, η οποία κατάφερε να αντλήσει κεφάλαια ύψους 1,05 δις ευρώ, δηλαδή το 10,8% του συνόλου της αύξησης των 9,75 δις ευρώ και, να διατηρήσει τον ιδιωτικό της χαρακτήρα.

Οι ιδιώτες εξωτερικού στους οποίους εντάσσονται ισχυρά ονόματα του εφοπλιστικού και επιχειρηματικού κλάδου κάλυψαν το 50% της ιδιωτικής συμμετοχής, τοποθέτησαν δηλαδή 500 εκατ ευρώ. Σε ό,τι αφορά τους μικρομετόχους στήριξαν την Εθνική 120.000 νοικοκυριά.

Σε ανακοίνωση της τράπεζας επισημαίνονται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της αύξησης.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X