Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Εργαζόμενοι ΕΡΤ: Μόνο μέσω VBI η μετάδοση των θεμάτων των Πανελλαδικών
Μόνο η πλήρης λειτουργίας του δικτύου της ΕΡΤ μέσω γραμμών VBI μπορεί να διασφαλίσει την αδιάβλητη μετάδοση των θεμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων στα ειδικά μαθήματα που ξεκινούν από αύριο, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ. Όπως σημειώνουν, οι τεχνικοί της ΕΡΤ και του ΟΤΕ ενημερώνουν το υπουργείο Παιδείας ότι οποιοσδήποτε εναλλακτικός τρόπος, όπως για παράδειγμα μέσω modem, δεν διασφαλίζει την ταυτόχρονη και κρυπτογραφημένη μετάδοση των θεμάτων των Πανελλαδικών. "Η ΕΡΤ παραμένει ανοιχτή και συνεχίζει να παρέχει στον έλληνα πολίτη τις υπηρεσίες που πάντα προσέφερε

Εργαζόμενοι ΕΡΤ: Μόνο μέσω VBI η μετάδοση των θεμάτων των Πανελλαδικών

Μόνο η πλήρης λειτουργίας του δικτύου της ΕΡΤ μέσω γραμμών VBI μπορεί να διασφαλίσει την αδιάβλητη μετάδοση των θεμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων στα ειδικά μαθήματα που ξεκινούν από αύριο, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ.

Όπως σημειώνουν, οι τεχνικοί της ΕΡΤ και του ΟΤΕ ενημερώνουν το υπουργείο Παιδείας ότι οποιοσδήποτε εναλλακτικός τρόπος, όπως για παράδειγμα μέσω modem, δεν διασφαλίζει την ταυτόχρονη και κρυπτογραφημένη μετάδοση των θεμάτων των Πανελλαδικών.

«Η ΕΡΤ παραμένει ανοιχτή και συνεχίζει να παρέχει στον έλληνα πολίτη τις υπηρεσίες που πάντα προσέφερε

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X