Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Το πρόγραμμα της ΕΡΤ το σαββατοκύριακο
Μέσα στο στούντιο της ΕΡΤ οι δημοσιογράφοι μεταδίδουν το σήμα της δημόσιας τηλεόρασης, ενώ στον προαύλιο χώρο χιλιάδες κόσμου συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις αλληλεγγύης και απασχολούνται δημιουργικά.ΣΑΒΒΑΤΟ 15/6/20136.00 μ.μ.Συναυλία : Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα ΕΡΤΗ συμφωνική μουσική με πινελιές από ιταλικές καντσονέτες, που θα παρουσίαζε η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα ΕΡΤ στην προγραμματισμένη συναυλία της Ρόδου, που ακυρώθηκε πραξικοπηματικά.7.00 μ.μ.Συζήτηση: Η Δημοκρατία στο απόσπασμαΕνώνουμε τις ιδέες μας για ένα κόσμο δημοκρατίας, κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης.9.30 μ.μ.Συναυλία: Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής ΕΡΤ Χορωδία ΕΡΤΌταν οι λαοί αντιστέκονται, οι Μεγάλοι Δημιουργοί εμπνέονται. Και τότε επέρχεται η Γέννεσις: Άξιον Εστί.Όταν η Ιστορία επαναλαμβάνεται, το Άξιον Εστί εμπνέει τους λαούς.ΚΥΡΙΑΚΗ 16/6/201311.00 π.μ.Δημιουργικό Παιχνίδι : Τα παιδία παίζει στην ΕΡΤ!Θεατρικό και βιωματικό παιχνίδι, εργαστήρια, κουκλοθέατρο, καραγκιόζης, παιχνίδια, χρώματα κι αρώματα στον κήπο της ΕΡΤ.3.00 μ.μΛαϊκό Γλέντι: Συλλογικές κουζίνες και μουσικές της λαϊκής μας παράδοσηςΦέρνουμε το φαγητό μας, τα στρωσίδια μας και την καλή μας διάθεση και τρώμε, τραγουδάμε, χορεύουμε όλοι μαζί. Μοιραζόμαστε αγώνες, ψωμί κι αλάτι, σε ρυθμούς μαγευτικούς.8.00 μ.μ.Συναυλία: Λυρικοί καλλιτέχνες ερμηνεύουν άριες και οπερέτες9.30 μ.μ.Μεγάλη Συναυλία: Καλλιτέχνες τραγουδούν για τη δημόσια τηλεόραση

Το πρόγραμμα της ΕΡΤ το σαββατοκύριακο

Μέσα στο στούντιο της ΕΡΤ οι δημοσιογράφοι μεταδίδουν το σήμα της δημόσιας τηλεόρασης, ενώ στον προαύλιο χώρο χιλιάδες κόσμου συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις αλληλεγγύης και απασχολούνται δημιουργικά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/6/2013

6.00 μ.μ.

Συναυλία : Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα ΕΡΤ

Η συμφωνική μουσική με πινελιές από ιταλικές καντσονέτες, που θα παρουσίαζε η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα ΕΡΤ στην προγραμματισμένη συναυλία της Ρόδου, που ακυρώθηκε πραξικοπηματικά.

7.00 μ.μ.

Συζήτηση: Η Δημοκρατία στο απόσπασμα

Ενώνουμε τις ιδέες μας για ένα κόσμο δημοκρατίας, κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης.

9.30 μ.μ.

Συναυλία: Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής ΕΡΤ & Χορωδία ΕΡΤ

Όταν οι λαοί αντιστέκονται, οι Μεγάλοι Δημιουργοί εμπνέονται. Και τότε επέρχεται η Γέννεσις: Άξιον Εστί.

Όταν η Ιστορία επαναλαμβάνεται, το Άξιον Εστί εμπνέει τους λαούς.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/6/2013

11.00 π.μ.

Δημιουργικό Παιχνίδι : Τα παιδία παίζει… στην ΕΡΤ!

Θεατρικό και βιωματικό παιχνίδι, εργαστήρια, κουκλοθέατρο, καραγκιόζης, παιχνίδια, χρώματα κι αρώματα στον κήπο της ΕΡΤ.

3.00 μ.μ

Λαϊκό Γλέντι: Συλλογικές κουζίνες και μουσικές της λαϊκής μας παράδοσης

Φέρνουμε το φαγητό μας, τα στρωσίδια μας και την καλή μας διάθεση και τρώμε, τραγουδάμε, χορεύουμε όλοι μαζί. Μοιραζόμαστε αγώνες, ψωμί κι αλάτι, σε ρυθμούς μαγευτικούς.

8.00 μ.μ.

Συναυλία: Λυρικοί καλλιτέχνες ερμηνεύουν άριες και οπερέτες

9.30 μ.μ.

Μεγάλη Συναυλία: Καλλιτέχνες τραγουδούν για τη δημόσια τηλεόραση

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X