H Realnews κυκλοφορεί εκτάκτως από το Σάββατο

Με τίτλο: “Προτείνουν εκλογές στις 14 Ιουλίου” κυκλοφορεί η Realnews, η οποία θα βρίσκεται στα περίπτερα, εκτάκτως, από το Σάββατο. Η εφημερίδα δημοσιεύει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις εισηγήσεις που δέχεται ο Αντώνης Σαμαράς για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Οπως επισημαίνει η Realnews: “Στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού εκτιμούν ότι πρέπει να εκμεταλλευτεί την ευνοϊκή δημοσκοπική συγκυρία και να προχωρήσει σε “εκλογικό αιφνιδιασμό” “. Παράλληλα, η εφημερίδα αναφέρεται στις μυστικές δημοσκοπήσεις που έχει στη διάθεσή του το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ σημειώνει ότι: “Κρίσιμες αποφάσεις αναμένονται στη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών, η οποία κατ’ αρχάς είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Ο Μανιτάκης… έκλεισε την ΕΡΤ!“. Αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Η μεγάλη πλειονότητα των πολιτών συμφωνεί με την εκ βάθρων αναδιάρθρωση της αμαρτωλής ΕΡΤ. Κανείς δεν επιθυμεί την παράταση του καθεστώτος της σπατάλης και της αδιαφάνειας. Το “μαύρο”, όμως δεν είναι αποδεκτό, ούτε στις τηλεοράσεις μας, ούτε στην πολιτική μας ζωή”.

Επίσης, στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

– Φάκελος ΕΡΤ: Ολο το παρασκήνιο για το “λουκέτο” στην κρατική ραδιοτηλεόραση. Οι άνθρωποι, η περιουσία και τα μοιραία λάθη των διοικήσεων. Η επόμενη ημέρα και η ΝΕΡΙΤ.

– Κώστας Καραμανλής: “Ο Σαμαράς έδειξε αποφασιστικότητα”. Ο πρώην πρωθυπουργός εκφράζει όμως σε συνομιλητές του και κάποιες επιφυλάξεις για τον τρόπο με τον οποίο μεθοδεύτηκε το κλείσιμο της ΕΡΤ.

– Συνέντευξη Ευάγγελου Βενιζέλου: “Δεν επιδιώκουμε εκλογές. Συνιστώ όμως σε όποιον τυχόν παίζει με το σενάριο αυτό να μην προκαλέσει την αξιοπρέπεια του ΠΑΣΟΚ”

– Σίμος Κεδίκογλου: “Δεν θα πέσει η κυβέρνηση για την ΕΡΤ” – “Θα βρεθεί κοινή γλώσσα με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση”.

– Νίκος Κωνσταντόπουλος: “Διέπραξαν εσχάτη προδοσία όσοι μας οδήγησαν στο μνημόνιο”.

– Κώστας Σκανδαλίδης: “Η παρούσα Βουλή να αναδείξει νέα κυβέρνηση με άλλον πρωθυπουργό” εάν η Ν.Δ. δεν υποχωρήσει.

– Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος: “Η Χρυσή Αυγή δεν είναι αντισυστημική”. Ο πρώην υπαρχηγός του Νίκου Μιχαλολιάκου χαρακτηρίζει “ηγετίσκο” τον γραμματέα της Χ.Α.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: “Τι απόμεινε; Η οργή των πολιτών εναντίον και των μεν και των δε”.

Διαβάστε τη σελίδα του ΚΥΡ, ο οποίος με το πενάκι του σατιρίζει και σχολιάζει την επικαιρότητα.

Στην “Πράβδα” του Στάθη: Πρώτη φορά ένας ξαφνικός θάνατος γίνεται σήριαλ! Ισως διότι επρόκειτο για την τηλεόραση. Πάντως για καουμπόικο (σπαγγέτι) το πήγαινε η κυβέρνηση (πρώτα πυροβολώ και μετά ρωτάω) – θρίλερ της βγήκε: “Η βλακεία μου με το πριόνι”…

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ο Ηλίας, η Βούλα και η ιδιαιτέρα του υπουργού. Η Μις Τουρισμός έκλεψε την καρδιά του Κασιδιάρη. Μετά τη Βούλα Παπαχρήστου, ο “σκληρός” της Χρυσής Αυγής δεν έχει μάτια παρά μόνο για την Ελενα Κωνσταντινίδου. Η νέα “κατάκτηση” του βουλευτή οδηγεί Φεράρι και για καιρό ήταν αποσπασμένη στη Βουλή.

– “Εστησα καριέρες με αλχημείες…” – Η Ρούλα Κορομηλά σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη δηλώνει: “Το lifestyle το παίζω στα δάχτυλα, αλλά για τους άλλους”.

– Τα χρέη “πνίγουν” την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα. Οι οφειλές του μοντέλου στο ελληνικό Δημόσιο και το “λουκέτο” στο spa που είχε ανοίξει στο Λιτόχωρο.

– Ράνια Θρασκιά: “Πέρασαν πάρα πολλά χρόνια από τότε που προσπάθησα να υποκριθώ κάποια που δεν είμαι”, λέει η παρουσιάστρια.

– Μυστικός γάμος στην Αθήνα. Ο Βασίλης Τοροσίδης και η αγαπημένη του Σοφία ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

– Ηλιάδη-Γκέντσογλου: Τέλος στο “κρυφτό”.

– Μαρία Ναυπλιώτου: “Θα αναδείξω τον μύθο της Μελίνας”

Σχετικά άρθρα