Στην Μπαστιά θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά ο Φρανσουά Μοδέστο όπως είχε γίνει γνωστό τις τελευταίες μέρες, μετά τις συζητήσεις του με τον Ολυμπιακό και την τελική απόφαση να μη μείνει στην Ελλάδα.Αμέσως μετά την ευχαριστήρια ανακοίνωση του Ολυμπιακού και την θερμή επιστολή Μοδέστο για την τριετή συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους, η Μπαστιά ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Μοδέστο για την επόμενη σεζόν.Ο Μοδέστο θα βρεθεί σε λίγες μέρες στην Κορσική για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ανακοινώθηκε

Στην Μπαστιά θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά ο Φρανσουά Μοδέστο όπως είχε γίνει γνωστό τις τελευταίες μέρες, μετά τις συζητήσεις του με τον Ολυμπιακό και την τελική απόφαση να μη μείνει στην Ελλάδα.

Αμέσως μετά την ευχαριστήρια ανακοίνωση του Ολυμπιακού και την θερμή επιστολή Μοδέστο για την τριετή συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους, η Μπαστιά ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Μοδέστο για την επόμενη σεζόν.

Ο Μοδέστο θα βρεθεί σε λίγες μέρες στην Κορσική για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X