Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Αιματηρή επέμβαση της αστυνομίας στην πλατεία Ταξίμ
Αιματηρή φαίνεται ότι ήταν η επιχείρηση απομάκρυνσης των διαδηλωτών από το πάρκο Γκεζί της Κωνσταντινούπολης. Οι δυνάμεις ασφαλείας, που έκαναν χρήση δακρυγόνων και αντλιών νερού κατά των συγκεντρωμένων στην πλατεία Ταξίμ. Τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για 29 τραυματίες. Το πάρκο Γκεζί άδειασε μέσα σε μισή ώρα από διαδηλωτές και δίπλα στις σκηνές βρίσκοταν μόνο αστυνομικές δυνάμεις. Λίγες ώρες νωρίτερα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε υπό τη μορφή τελεσιγράφου την αποχώρηση του κόσμου από το πάρκο πριν από τη συγκέντρωση της κυβέρνησης την Κυριακή. Watch live streaming video from revoltistanbul at livestream.com

Αιματηρή επέμβαση της αστυνομίας στην πλατεία Ταξίμ

Αιματηρή φαίνεται ότι ήταν η επιχείρηση απομάκρυνσης των διαδηλωτών από το πάρκο Γκεζί της Κωνσταντινούπολης. Οι δυνάμεις ασφαλείας, που έκαναν χρήση δακρυγόνων και αντλιών νερού κατά των συγκεντρωμένων στην πλατεία Ταξίμ.

Τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για 29 τραυματίες. Το πάρκο Γκεζί άδειασε μέσα σε μισή ώρα από διαδηλωτές και δίπλα στις σκηνές βρίσκοταν μόνο αστυνομικές δυνάμεις.

Λίγες ώρες νωρίτερα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε υπό τη μορφή τελεσιγράφου την αποχώρηση του κόσμου από το πάρκο πριν από τη συγκέντρωση της κυβέρνησης την Κυριακή.

Watch live streaming video from revoltistanbul at livestream.com

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X