Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ν.Δ.: Θα ακούγεται η αλήθεια για την ΕΡΤ
Μεσώ διαδικτύου εκπέμπει το ραδιόφωνο της νεολαίας της Ν.Δ. Πρόκειται για το yooradio.gr το οποίο έχει καθημερινό ζωντανό πρόγραμμα. Όπως ενημερώνουν στο δελτίο Τύπου, το yooradio θα μεταδίδει ζωντανές συνεντεύξεις, μουσική καθώς και την ομιλία του πρωθυπουργού από το Ναύπλιο όπου βρίσκεται σήμερα.Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση από την ΟΝΝΕΔ: "Λειτουργεί το διαδικτυακό ραδιόφωνο της ΟΝΝΕΔ yooradio.gr το οποίο έχει καθημερινό ζωντανό πρόγραμμα. Επιτέλους, θα ακούγεται η αλήθεια για την ΕΡΤ. Η ομερτά των συνδικαλιστών της δημοσιογραφίας δεν θα περάσει. - Ζωντανές συνεντεύξεις - Μουσική - Ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά".

Ν.Δ.: Θα ακούγεται η αλήθεια για την ΕΡΤ

Μεσώ διαδικτύου εκπέμπει το ραδιόφωνο της νεολαίας της Ν.Δ. Πρόκειται για το yooradio.gr το οποίο έχει καθημερινό ζωντανό πρόγραμμα. Όπως ενημερώνουν στο δελτίο Τύπου, το yooradio θα μεταδίδει ζωντανές συνεντεύξεις, μουσική καθώς και την ομιλία του πρωθυπουργού από το Ναύπλιο όπου βρίσκεται σήμερα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση από την ΟΝΝΕΔ: «Λειτουργεί το διαδικτυακό ραδιόφωνο της ΟΝΝΕΔ yooradio.gr το οποίο έχει καθημερινό ζωντανό πρόγραμμα. Επιτέλους, θα ακούγεται η αλήθεια για την ΕΡΤ. Η ομερτά των συνδικαλιστών της δημοσιογραφίας δεν θα περάσει.

– Ζωντανές συνεντεύξεις

– Μουσική

– Ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X