Ο ΠΑΟΚ ενδιαφερόταν για τον Δημήτρη Χριστοφή, ο οποίος πλέον έκλεισε και επίσημα στην Ελβετική Σιόν.Αναλυτικά η ανακοίνωση:«Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει ότι σήμερα έχει καταλήξει σε γραπτή συμφωνία με την Ελβετική ομάδα, Σιόν, για τη μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Χριστοφή.Ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί με την νέα του ομάδα άμεσα.Το Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στο Δημήτρη Χριστοφή για την μετεγγραφή και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη μετέπειτα πορεία της καριέρας του. Τον ευχαριστεί, επίσης, για την τεράστια συνεισφορά του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία δεν περιοριζόταν μόνο εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά αφορούσε και όλες τις δραστηριότητες του Σωματείου.Παρά το ότι ο Δημήτρης δεν ήταν γέννημα – θρέμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, εντούτοις με την σκληρή δουλειά, τον χαρακτήρα του και το αστείρευτο ποδοσφαιρικό του ταλέντο, έχει γίνει ένα με την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον κόσμο της.Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αισθάνεται περήφανος για τον Δημήτρη Χριστοφή, εύχεται στον ίδιο και στην οικογένεια του ό,τι καλύτερο. Επίσης, τον διαβεβαιώνει ότι θα τον παρακολουθεί στενά και θα του συμπαραστέκεται στα επόμενά του βήματα.Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Χριστοφή έχει δώσει στο Σωματείο μας πρώτο δικαίωμα επιλογής, σε περίπτωση που θα επιστρέψει για να αγωνιστεί στην Κύπρο, οποτεδήποτε στο μέλλον».

Έκλεισε.

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφερόταν για τον Δημήτρη Χριστοφή, ο οποίος πλέον έκλεισε και επίσημα στην Ελβετική Σιόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει ότι σήμερα έχει καταλήξει σε γραπτή συμφωνία με την Ελβετική ομάδα, Σιόν, για τη μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Χριστοφή.

Ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί με την νέα του ομάδα άμεσα.

Το Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στο Δημήτρη Χριστοφή για την μετεγγραφή και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη μετέπειτα πορεία της καριέρας του. Τον ευχαριστεί, επίσης, για την τεράστια συνεισφορά του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία δεν περιοριζόταν μόνο εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά αφορούσε και όλες τις δραστηριότητες του Σωματείου.

Παρά το ότι ο Δημήτρης δεν ήταν γέννημα – θρέμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, εντούτοις με την σκληρή δουλειά, τον χαρακτήρα του και το αστείρευτο ποδοσφαιρικό του ταλέντο, έχει γίνει ένα με την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον κόσμο της.

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αισθάνεται περήφανος για τον Δημήτρη Χριστοφή, εύχεται στον ίδιο και στην οικογένεια του ό,τι καλύτερο. Επίσης, τον διαβεβαιώνει ότι θα τον παρακολουθεί στενά και θα του συμπαραστέκεται στα επόμενά του βήματα.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Χριστοφή έχει δώσει στο Σωματείο μας πρώτο δικαίωμα επιλογής, σε περίπτωση που θα επιστρέψει για να αγωνιστεί στην Κύπρο, οποτεδήποτε στο μέλλον".

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X