Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Μα τι κάνετε επιτέλους;»
Η γελοιότης κορυφώθηκε: περινούστατοι συνδικαλιστές του κλάδου έδωσαν... τιμητικά το πράσινο φως να κυκλοφορήσουν σήμερα οι εφημερίδες που σεβάστηκαν την απεργία και δεν εκδόθηκαν το Σαββατοκύριακο. Ιλαρότης, υποκρισία και τραγέλαφος! Διότι ούτως ή άλλως σήμερα θα εκδοθούν κανονικά και οι υπόλοιπες καθημερινές εφημερίδες, οι οποίες κυκλοφόρησαν το Σάββατο! Κι έτσι θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικά το άρθρο του Γιάννη Τριάντη στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία":

«Μα τι κάνετε επιτέλους;»

Η γελοιότης κορυφώθηκε: περινούστατοι συνδικαλιστές του κλάδου έδωσαν… τιμητικά το πράσινο φως να κυκλοφορήσουν σήμερα οι εφημερίδες που σεβάστηκαν την απεργία και δεν εκδόθηκαν το Σαββατοκύριακο. Ιλαρότης, υποκρισία και τραγέλαφος! Διότι ούτως ή άλλως σήμερα θα εκδοθούν κανονικά και οι υπόλοιπες καθημερινές εφημερίδες, οι οποίες κυκλοφόρησαν το Σάββατο! Κι έτσι “θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα”.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικά το άρθρο του Γιάννη Τριάντη στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία»:

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X