Βενιζέλος-Κουβέλης, έτοιμοι για… σκληρό ροκ

Αποφασισμένοι για… σκληρό ροκ δείχνουν οι δύο μικρότεροι κυβερνητικοί εταίροι, με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη να προσέρχονται ανυποχώρητοι απόψε στο Μέγαρο Μαξίμου, για τη σύσκεψη αρχηγών.

Και οι δύο θέτουν θέμα λειτουργίας της κυβέρνησης, καθιστώντας έτσι σαφές πως το θέμα της ΕΡΤ είναι μόνο το… κερασάκι στην τούρτα των διαφωνιών τους με τον Αντώνη Σαμαρά, που είναι σαφώς ευρύτερες και προϊδεάζοντας για σκηνικό ρήξης.

Μετά από μία σκληρή ανακοίνωση-απάντηση στα λεγόμενα Σαμαρά στο Ναύπλιο χθες -ενδεικτική των προθέσεών του- ο Ευάγγελος Βενιζέλος συγκάλεσε σύσκεψη στην Ιπποκράτους χθες το απόγευμα, αμέσως μετά την επιστροφή του από το Παρίσι. Σε αυτή τα στελέχη αποφάσισαν να περάσουν στην… αντεπίθεση, επιμένοντας πως το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει εκλογές, αλλά εφόσον φτάσουμε σε αυτές, την αποκλειστική ευθύνη θα την έχει ο κ. Σαμαράς… Υποστήριζαν, άλλωστε, πως όσα διαρρέονται περί δόσεων που θα χαθούν στο μέλλον, τους τα διέψευσε η τρόικα σε επικοινωνία μαζί της.

Η εκτίμηση στην Ιπποκράτους είναι ότι η ΝΔ επιχειρεί να μετατοπίσει τη συζήτηση αποκλειστικά στη λειτουργία της ΕΡΤ και τα προβλήματά της, ενώ οι ίδιοι μιλούν για τη λειτουργία της κυβέρνησης, καταλογίζοντας στη ΝΔ “ασέβεια

Σχετικά άρθρα