Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Υπόμνημα-φωτιά 15 σημείων για την ΕΡΤ
Αποκαλυπτικό για όσα συνέβαιναν στην ΕΡΤ και την οδήγησαν στο σημερινό σημείο είναι το υπόμνημα του υπεύθυνου εσωτερικού ελέγχου της Δημόσιας Τηλεόρασης.Μέσα σε 12 σελίδες, ο υπάλληλος της ΕΡΤ, Χαράλαμπος Παναγιωτόπουλος αναφέρεται σε σκανδαλώδεις υποθέσεις και σε περιστατικά που αναδύουν οσμή αδιαφάνειας. Το υπόμνημα που δημοσιεύει σήμερα το Real.gr έχει ημερομηνία 14-3-2013. Το υπογράφει ο -επί δύο περιόδους- Διευθυντής Εσωτερικού Ελέγχου της ΕΡΤ, Χ. Παναγιωτόπουλος και ο οποίος και τις δυο φορές παύθηκε από τη θέση του μετά τις έρευνες που διεξήγαγε! Το υπόμνημα απευθύνεται στον τότε πρόεδρο της ΕΡΤ, Νίκο Τέλλη, αλλά και σε άλλα στελέχη της εταιρείας.Ο εν λόγω υπάλληλος στα διαστήματα 1/12/2003 - 8/8/2007, αλλά και 4/9/2012 - 11/2/2013 διενήργησε ελέγχους σε σειρά καταγγελιών για τη λειτουργία της ΕΡΤ. Στο υπόμνημά του κάνει λόγο για "παρέα των εμπλεκομένων που λειτουργεί με όλες τις διοικήσεις της ΕΡΤ

Υπόμνημα-φωτιά 15 σημείων για την ΕΡΤ

Αποκαλυπτικό για όσα συνέβαιναν στην ΕΡΤ και την οδήγησαν στο σημερινό σημείο είναι το υπόμνημα του υπεύθυνου εσωτερικού ελέγχου της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Μέσα σε 12 σελίδες, ο υπάλληλος της ΕΡΤ, Χαράλαμπος Παναγιωτόπουλος αναφέρεται σε σκανδαλώδεις υποθέσεις και σε περιστατικά που αναδύουν οσμή αδιαφάνειας. Το υπόμνημα που δημοσιεύει σήμερα το Real.gr έχει ημερομηνία 14-3-2013. Το υπογράφει ο -επί δύο περιόδους- Διευθυντής Εσωτερικού Ελέγχου της ΕΡΤ, Χ. Παναγιωτόπουλος και ο οποίος και τις δυο φορές παύθηκε από τη θέση του μετά τις έρευνες που διεξήγαγε! Το υπόμνημα απευθύνεται στον τότε πρόεδρο της ΕΡΤ, Νίκο Τέλλη, αλλά και σε άλλα στελέχη της εταιρείας.

Ο εν λόγω υπάλληλος στα διαστήματα 1/12/2003 – 8/8/2007, αλλά και 4/9/2012 – 11/2/2013 διενήργησε ελέγχους σε σειρά καταγγελιών για τη λειτουργία της ΕΡΤ. Στο υπόμνημά του κάνει λόγο για "παρέα των εμπλεκομένων που λειτουργεί με όλες τις διοικήσεις της ΕΡΤ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X