Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σπ. Λυκούδης: Ανησυχώ…
Ο γραμματέας της Δημοκρατικής Αριστεράς Σπύρος Λυκούδης μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα αν ανησυχεί για το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες. "Ανησυχώ... Νομίζω ότι είμαστε κοντά σε τέτοιο ενδεχόμενο, παρά το ότι κατά την άποψή μου θα είναι επιζήμιο. Παρά ταύτα, νομίζω ότι είμαστε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Μία χώρα που βρίσκεται συνεχώς με την ανάγκη δανεικών, που συνεννοείται συνεχώς με τους δανειστές της κατά πόσο και πότε θα πάρουμε τη δόση, να προχωρήσει μέσα σε ένα χρόνο σε τρίτες εκλογές, νομίζω ότι είναι μία άφρων επιλογή η οποία όμως είναι πάρα πολύ κοντά με τα σημερινά δεδομένα και τις υπάρχουσες τοποθετήσεις. ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ κ. ΣΠΥΡΟΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ

Σπ. Λυκούδης: Ανησυχώ…

Ο γραμματέας της Δημοκρατικής Αριστεράς Σπύρος Λυκούδης μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα αν ανησυχεί για το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

«Ανησυχώ… Νομίζω ότι είμαστε κοντά σε τέτοιο ενδεχόμενο, παρά το ότι κατά την άποψή μου θα είναι επιζήμιο. Παρά ταύτα, νομίζω ότι είμαστε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Μία χώρα που βρίσκεται συνεχώς με την ανάγκη δανεικών, που συνεννοείται συνεχώς με τους δανειστές της κατά πόσο και πότε θα πάρουμε τη δόση, να προχωρήσει μέσα σε ένα χρόνο σε τρίτες εκλογές, νομίζω ότι είναι μία άφρων επιλογή η οποία όμως είναι πάρα πολύ κοντά με τα σημερινά δεδομένα και τις υπάρχουσες τοποθετήσεις.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ κ. ΣΠΥΡΟΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X