Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Όλα τα σενάρια πριν από την σύσκεψη
Έντονες διεργασίες στα κομματικά επιτελεία που μετέχουν στην κυβέρνηση πριν από κρίσιμη συνάντηση στο Μαξίμου. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν αλλά οι παράμετροι είναι ουσιαστικά δύο: Συμβιβασμός ή εκλογές. Σενάριο 1ο: Οι πολιτικοί αρχηγοί δεν καταλήγουν σε ομόφωνη απόφαση. Τότε ο Πρωθυπουργός θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από την βουλή, για να φανεί ότι ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ οδηγούν την χώρα σε εκλογές. Σενάριο 2ο: Οι κύριοι Βενιζέλος και Κουβέλης ζητούν την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας προκειμένου να ξεκινήσει νέος κύκλος διερευνητικών επαφών προκειμένου να αποχωρήσει από την πρωθυπουργία ο Αντώνης Σαμαράς κάτι που δεν θα γίνει αποδεκτό από τον Πρωθυπουργό. Σενάριο 3ο: Οι πολιτικοί αρχηγοί τα "σπάνε

Όλα τα σενάρια πριν από την σύσκεψη

Έντονες διεργασίες στα κομματικά επιτελεία που μετέχουν στην κυβέρνηση πριν από κρίσιμη συνάντηση στο Μαξίμου. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν αλλά οι παράμετροι είναι ουσιαστικά δύο: Συμβιβασμός ή εκλογές.

Σενάριο 1ο: Οι πολιτικοί αρχηγοί δεν καταλήγουν σε ομόφωνη απόφαση. Τότε ο Πρωθυπουργός θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από την βουλή, για να φανεί ότι ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ οδηγούν την χώρα σε εκλογές.

Σενάριο 2ο: Οι κύριοι Βενιζέλος και Κουβέλης ζητούν την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας προκειμένου να ξεκινήσει νέος κύκλος διερευνητικών επαφών προκειμένου να αποχωρήσει από την πρωθυπουργία ο Αντώνης Σαμαράς κάτι που δεν θα γίνει αποδεκτό από τον Πρωθυπουργό.

Σενάριο 3ο: Οι πολιτικοί αρχηγοί τα «σπάνε

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X