Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στην Αθήνα ο Β.Σόιμπλε
Την ανάγκη να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα τόνισε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στον Έλληνα ομόλογο του κατά τη διάρκεια τηλεφωνική επικοινωνίας που είχαν το Σαββατοκύριακο.Μάλιστα ο Γιάννης Στουρνάρας απηύθυνε πρόσκληση στο Γερμανό υπουργό Οικονομικών να επισκεφθεί την Ελλάδα και εκείνος την αποδέχτηκε. Οι λεπτομέρειες του ταξιδιού και η ακριβής ημερομηνίας αναμένεται να διευθετηθούν κατά τη συνάντηση που θα έχουν οι δύο υπουργοί στο περιθώριο της συνεδρίας του Ecofin την Πέμπτη και την Παρασκευή στο Λουξεμβούργο."Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Η Ελλάδα έχει διανύσει ένα μεγάλο μέρος του δρόμου επιτυχημένα. Αλλά υπάρχει ακόμη ένα απότομο και μακρύ μονοπάτι μεταρρυθμίσεων που έχει μπροστά της η Ελλάδα

Στην Αθήνα ο Β.Σόιμπλε

Την ανάγκη να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα τόνισε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στον Έλληνα ομόλογο του κατά τη διάρκεια τηλεφωνική επικοινωνίας που είχαν το Σαββατοκύριακο.

Μάλιστα ο Γιάννης Στουρνάρας απηύθυνε πρόσκληση στο Γερμανό υπουργό Οικονομικών να επισκεφθεί την Ελλάδα και εκείνος την αποδέχτηκε. Οι λεπτομέρειες του ταξιδιού και η ακριβής ημερομηνίας αναμένεται να διευθετηθούν κατά τη συνάντηση που θα έχουν οι δύο υπουργοί στο περιθώριο της συνεδρίας του Ecofin την Πέμπτη και την Παρασκευή στο Λουξεμβούργο.

«Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Η Ελλάδα έχει διανύσει ένα μεγάλο μέρος του δρόμου επιτυχημένα. Αλλά υπάρχει ακόμη ένα απότομο και μακρύ μονοπάτι μεταρρυθμίσεων που έχει μπροστά της η Ελλάδα

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X