Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στο Σαμαρά ο Ιερώνυμος
Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά και τον Υπουργό Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλο θα έχει αύριο στις 10 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος.Ο πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου θα συνοδεύεται από τους Μητροπολίτες Κορίνθου κ. Διονύσιο και Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο και τον Αρχιγραμματέα της Ι. Συνόδου, Επίσκοπο Διαυλείας κ. Γαβριήλ και θα θέσει στον Πρωθυπουργό και τον αρμόδιο Υπουργό ζητήματα που αφορούν στην εκκλησιαστική εκπαίδευση τα οποία συζητήθηκαν στη Δ.Ι.Σ. κατά τη διάρκεια της τρέχουσας συνοδικής περιόδου.Κατά τη συζήτηση δεν αποκλείεται να τεθεί, έστω και ακροθιγώς, το ζήτημα της ΕΡΤ. Αξίζει να σημειωθεί ότι την προηγούμενη Τρίτη, ημέρα που ανακοινώθηκε η προσωρινή αναστολή λειτουργίας της κρατικής τηλεόρασης είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για την κίνηση αυτή χαρακτηρίζοντας "αδιανόητο, σε μια στιγμή τόσο κρίσιμη για την Πατρίδα, να σιγήσει η φωνή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Μια φωνή που χρόνια τώρα υπηρετεί την ενημέρωση, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό στο σύνολο του. Είναι αδιανόητο εκατοντάδες εργαζόμενοι να γίνονται βορά στο βωμό σκοπιμοτήτων και να θυσιάζονται εξαιτίας φαύλων πολιτικών και πρακτικών δεκαετιών. Είναι τελείως διαφορετικό ζήτημα η θεραπεία ενός Οργανισμού που αντιμετωπίζει προβλήματα και τελείως διαφορετικό θέμα η ξαφνική και βίαιη θανατωσή του

Στο Σαμαρά ο Ιερώνυμος

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά και τον Υπουργό Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλο θα έχει αύριο στις 10 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος.

Ο πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου θα συνοδεύεται από τους Μητροπολίτες Κορίνθου κ. Διονύσιο και Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο και τον Αρχιγραμματέα της Ι. Συνόδου, Επίσκοπο Διαυλείας κ. Γαβριήλ και θα θέσει στον Πρωθυπουργό και τον αρμόδιο Υπουργό ζητήματα που αφορούν στην εκκλησιαστική εκπαίδευση τα οποία συζητήθηκαν στη Δ.Ι.Σ. κατά τη διάρκεια της τρέχουσας συνοδικής περιόδου.

Κατά τη συζήτηση δεν αποκλείεται να τεθεί, έστω και ακροθιγώς, το ζήτημα της ΕΡΤ. Αξίζει να σημειωθεί ότι την προηγούμενη Τρίτη, ημέρα που ανακοινώθηκε η προσωρινή αναστολή λειτουργίας της κρατικής τηλεόρασης είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για την κίνηση αυτή χαρακτηρίζοντας "αδιανόητο, σε μια στιγμή τόσο κρίσιμη για την Πατρίδα, να σιγήσει η φωνή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Μια φωνή που χρόνια τώρα υπηρετεί την ενημέρωση, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό στο σύνολο του. Είναι αδιανόητο εκατοντάδες εργαζόμενοι να γίνονται βορά στο βωμό σκοπιμοτήτων και να θυσιάζονται εξαιτίας φαύλων πολιτικών και πρακτικών δεκαετιών. Είναι τελείως διαφορετικό ζήτημα η θεραπεία ενός Οργανισμού που αντιμετωπίζει προβλήματα και τελείως διαφορετικό θέμα η ξαφνική και βίαιη θανατωσή του

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X