Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Συμβιβασμός ή εκλογές
Ανυποχώρητα εμφανίζονταν τα επιτελεία των τριών κυβερνητικών εταίρων λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η κρίσιμη σύσκεψη με όλα τα ενδεχόμενα να βρίσκονται πάνω στο τραπέζι. Με κλειστή ή ανοιχτή την ΕΡΤ θα γίνει η αναδιάρθρωση; Στο Μαξίμου σημειώνουν πως δεν πρόκειται να επαναλειτουργήσει η παλιά δημόσια τηλεόραση. Επαναλαμβάνουν την πρόταση του Πρωθυπουργού για άμεση λειτουργία μιας νέας ραδιοτηλεόρασης. ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ κατεβαίνουν με κοινή ατζέντα μάλιστα οι δύο πολιτικοί αρχηγοί είχαν αρκετές τηλεφωνικές επικοινωνίες προκειμένου να καθορίσουν την στάση τους. Η αναδιάρθρωση πρέπει να γίνει με ανοιχτή την ΕΡΤ τονίζουν χαρακτηριστικά Βενιζέλος και Κουβέλης. Παράλληλα ο Πρόεδρος τους ΠΑΣΟΚ αναμένεται να παρουσιάσει εναλλακτικό σχέδιο για τις 2000 απολύσεις Στην σύσκεψη θα μετέχει και ο υπουργός Οικονομικών προκειμένου να μεταφέρει τις συζητήσεις που είχε με την τρόικα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Β. Σόϊμπλε αλλά και να απαντήσει στα εναλλακτικά σενάρια που πιθανότατα θα παρουσιάσουν οι δύο κυβερνητικοί εταίροι. Ο Γ. Στουρνάρας θα αναχωρήσει την Τετάρτη για τις Βρυξέλλες και την συνεδρίαση του Eurogroup. Όλα τα σενάρια πριν από την σύσκεψη Σαμαράς: Δεν θέλω εκλογές, όποιος τις θέλει ας με ρίξει

Συμβιβασμός ή εκλογές

Ανυποχώρητα εμφανίζονταν τα επιτελεία των τριών κυβερνητικών εταίρων λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η κρίσιμη σύσκεψη με όλα τα ενδεχόμενα να βρίσκονται πάνω στο τραπέζι. Με κλειστή ή ανοιχτή την ΕΡΤ θα γίνει η αναδιάρθρωση;

Στο Μαξίμου σημειώνουν πως δεν πρόκειται να επαναλειτουργήσει η παλιά δημόσια τηλεόραση. Επαναλαμβάνουν την πρόταση του Πρωθυπουργού για άμεση λειτουργία μιας νέας ραδιοτηλεόρασης.

ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ κατεβαίνουν με κοινή ατζέντα μάλιστα οι δύο πολιτικοί αρχηγοί είχαν αρκετές τηλεφωνικές επικοινωνίες προκειμένου να καθορίσουν την στάση τους. Η αναδιάρθρωση πρέπει να γίνει με ανοιχτή την ΕΡΤ τονίζουν χαρακτηριστικά Βενιζέλος και Κουβέλης.

Παράλληλα ο Πρόεδρος τους ΠΑΣΟΚ αναμένεται να παρουσιάσει εναλλακτικό σχέδιο για τις 2000 απολύσεις

Στην σύσκεψη θα μετέχει και ο υπουργός Οικονομικών προκειμένου να μεταφέρει τις συζητήσεις που είχε με την τρόικα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Β. Σόϊμπλε αλλά και να απαντήσει στα εναλλακτικά σενάρια που πιθανότατα θα παρουσιάσουν οι δύο κυβερνητικοί εταίροι. Ο Γ. Στουρνάρας θα αναχωρήσει την Τετάρτη για τις Βρυξέλλες και την συνεδρίαση του Eurogroup.

Όλα τα σενάρια πριν από την σύσκεψη

Σαμαράς: Δεν θέλω εκλογές, όποιος τις θέλει ας με ρίξει

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X