Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Δ.Κουτσούμπας: Όχι στις συνταγές των κομμάτων του νέου διπολισμού
Η λύση δεν βρίσκεται στις συνταγές των κομμάτων του νέου διπολισμού είτε με πυρήνα τη ΝΔ είτε με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, στη λαϊκή συμμαχία και στη συμπόρευση με το ΚΚΕ δήλωσε ο γγ της κε του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αγία Παρασκευή έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Ο κ. Κουτσούμπας κάλεσε το λαό να γυρίσει την πλάτη στα τερτίπια εκείνων των κομμάτων που έχουν σαν μοναδικό σκοπό να καθίσουν στο σβέρκο του, και να υλοποιήσουν τις εντολές των μονοπωλίων και της ΕΕ. Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ ζήτησε να καταργηθεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, να ανοίξει η ΕΡΤ και να μην υπάρξει καμία απόλυση στο δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, τόνισε ότι πρέπει να ενταθεί η κοινή πάλη εργαζομένων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, να μην υπάρξει καμία επανάπαυση του λαού και τέλος, ο λαός να μην αποπροσανατολιστεί από τα διάφορα σενάρια που ακούγονται για τις εξελίξεις. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δ.Κουτσούμπας: Όχι στις συνταγές των κομμάτων του νέου διπολισμού

Η λύση δεν βρίσκεται στις συνταγές των κομμάτων του νέου διπολισμού είτε με πυρήνα τη ΝΔ είτε με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, στη λαϊκή συμμαχία και στη συμπόρευση με το ΚΚΕ δήλωσε ο γγ της κε του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αγία Παρασκευή έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Ο κ. Κουτσούμπας κάλεσε το λαό να γυρίσει την πλάτη στα τερτίπια εκείνων των κομμάτων που έχουν σαν μοναδικό σκοπό να καθίσουν στο σβέρκο του, και να υλοποιήσουν τις εντολές των μονοπωλίων και της ΕΕ.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ ζήτησε να καταργηθεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, να ανοίξει η ΕΡΤ και να μην υπάρξει καμία απόλυση στο δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, τόνισε ότι πρέπει να ενταθεί η κοινή πάλη εργαζομένων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, να μην υπάρξει καμία επανάπαυση του λαού και τέλος, ο λαός να μην αποπροσανατολιστεί από τα διάφορα σενάρια που ακούγονται για τις εξελίξεις.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X