Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Εξιτήριο για τον Φίλιππο
Ο Δούκας του Εδιμβούργου και σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για 11 ημέρες μετά την επέμβαση στην κοιλιακήτου χώρα.Ο 92χρονος πρίγκιπας εισήχθη στην ιδιωτική κλινική στις 6 Ιουνίου, όπου και αναμενόταν να απραμείνει για δύο εβδομάδες. Στη διάρκεια της νοσηλεάις του έχασε αρκετές εκδηλώσεις των γαλαζοαίματων, ενώ στο νοσοκομείο πέρασε και την ημέρα των γενεθλίων του, οπότε τον επισκέφθηκε η βασίλισσα σύζυγός του και οι δύο εγγονοί του, οι οποίοι και ανέφεραν ότι σημειώνει πρόοδο η υγεία του.Βγαίνοντας από την κλινική περπάτησε μέχρι το αυτοκίνητό του, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα χαιρέτισε όλο το προσωπικό με χειραψία και χαμογελώντας έκανε νεύμα και στους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το νοσκοκομείο.ΠΗΓΗ: BBC NEWS

Εξιτήριο για τον Φίλιππο

Ο Δούκας του Εδιμβούργου και σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για 11 ημέρες μετά την επέμβαση στην κοιλιακήτου χώρα.

Ο 92χρονος πρίγκιπας εισήχθη στην ιδιωτική κλινική στις 6 Ιουνίου, όπου και αναμενόταν να απραμείνει για δύο εβδομάδες.

Στη διάρκεια της νοσηλεάις του έχασε αρκετές εκδηλώσεις των γαλαζοαίματων, ενώ στο νοσοκομείο πέρασε και την ημέρα των γενεθλίων του, οπότε τον επισκέφθηκε η βασίλισσα σύζυγός του και οι δύο εγγονοί του, οι οποίοι και ανέφεραν ότι σημειώνει πρόοδο η υγεία του.

Βγαίνοντας από την κλινική περπάτησε μέχρι το αυτοκίνητό του, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα χαιρέτισε όλο το προσωπικό με χειραψία και χαμογελώντας έκανε νεύμα και στους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το νοσκοκομείο.

ΠΗΓΗ: BBC NEWS

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X