Στοματικό σεξ: Θέλει τρόπο, όχι κόπο!

Εάν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που, για τους δικούς τους λόγους, αποφεύγουν να κάνουν στοματικό σεξ, διάβασε παρακάτω μερικές πληροφορίες γύρω από αυτό, που θα σε κάνουν να το δεις με άλλο… μάτι και να απαλλαγείς από το άγχος που μπορεί να σου προκαλεί.

  1. Αποφάσισε και ενημέρωσε

Πριν ξεκινήσεις να κάνεις στοματικό σεξ στον σύντροφό σου, πρέπει να έχεις αποφασίσει αν στο τέλος θα επιλέξεις να φτύσεις ή να καταπιείς το σπέρμα του. Καλό θα είναι, πάντως, να ενημερώσεις και τον καλό σου για το τι θέλεις και τι όχι, ώστε να γνωρίζει κι αυτός και να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις.

  1. Ό, τι γυρίζει, μυρίζει

Θα έχεις συνειδητοποιήσει ότι τα γεννητικά όργανα, είτε αυτά είναι ανδρικά είτε γυναικεία, έχουν τη δική τους μυρωδιά. Όπως εξηγούν οι ειδικοί, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό λόγω των ορμονών που κάνουν το δικό τους… παιχνίδι και σε καμία περίπτωση δεν είναι θέμα καλής ή κακής υγιεινής. Επίσης, μπορεί να σου φανούν περίεργες ή να σε ενοχλούν οι τρίχες στη συγκεκριμένη περιοχή. Εάν έχεις σοβαρό θέμα με αυτό και είναι ο βασικός λόγος που δεν έχεις κάνει στοματικό σεξ μέχρι σήμερα, μπορείς να ζητήσεις από τον σύντροφό σου να έχει «περιποιηθεί» από πριν τη συγκεκριμένη περιοχή.

  1. Μη δαγκώνεις

Η βασική… τεχνική που πρέπει να έχεις στο στοματικό σεξ είναι να προσπαθήσεις να μην χρησιμοποιείς τα δόντια σου, καθώς αυτό είναι επώδυνο για τον σύντροφό σου, μιας και το πέος και κυρίως η βάλανος, έχει ιδιαίτερη ευαισθησία. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να εκτείνεις τα χείλια σου προς τα έξω, «καλύπτοντας» ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο τα δόντια σου.

Προσοχή! Εάν φοράς σιδεράκια, μην αγχώνεσαι. Η μόνη περίπτωση να τον «πληγώσεις» είναι να κάνεις κάποια κίνηση επίτηδες.

  1. Έχει περίεργη γεύση

Εάν το πήρες απόφαση να καταπιείς το… περιεχόμενο του καλού σου και δεν το έχεις ξανακάνει, τότε θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για μια κάπως περίεργη γεύση. Οι περισσότερες γυναίκες, αναφερόμενες στο σπέρμα, κάνουν λόγο για έντονη αίσθηση αλατιού και περίεργη υφή, η οποία σημειωτέον σε άλλες γυναίκες αρέσει και σε άλλες όχι. Έχε πάντως υπόψη σου ότι στη γεύση του σπέρματος παίζει σημαντικό ρόλο και το τι έχει φάει πιο πριν ο σύντροφός σου. Οπότε, για πιο ευχάριστα… γευστικά αποτελέσματα, ζήτα του να έχει αποφύγει βαριά φαγητά και να έχει προτιμήσει κάποιο φρούτο που να γλυκίζει.

  1. Απαλλάξου από το άγχος

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να είσαι αγχωμένη για το στοματικό σεξ. Τα πράγματα είναι απλά: Άνοιξε το στόμα σου και όλα τα υπόλοιπα θα… έρθουν απολύτως φυσιολογικά. Να ξέρεις πως ότι και να κάνεις θα του αρέσει. Οπότε, χαλάρωσε και απόλαυσέ το! Επίσης, αν είσαι φίλη των αισθησιακών ταινιών, καλό θα είναι να ξεχάσεις ό, τι βλέπεις εκεί γιατί σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

  1. Ανέβασε ταχύτητα

Το βασικό μυστικό στο στοματικό σεξ είναι η εναλλαγή στον ρυθμό. Καλό θα είναι, ειδικά αν δεν το έχεις ξανακάνει, να ξεκινήσεις αργά αλλά σταθερά τις κινήσεις σου. Στην πορεία μην φοβηθείς να αλλάξεις ταχύτητα προς το γρηγορότερο. Βασικά, οι αντιδράσεις του συντρόφου σου θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πότε να επιταχύνεις ή πότε να επιβραδύνεις.

  1. Μπρος στα κάλλη, τι είναι ο πόνος;

Είναι πολύ πιθανό μετά το στοματικό σεξ να νιώσεις έναν ελαφρύ πόνο ή πιάσιμο στα σαγόνια σου. Δεν χρειάζεται να ανησυχήσεις, γιατί δεν είναι κάτι παθολογικό. Απλά, επειδή θα επιβαρύνεις για λίγο παραπάνω τους συγκεκριμένους μυς, είναι λογικό μετά να νιώθεις το σαγόνι σου κάπως… βαρύ.

  1. Bonus πληροφορία

Σε καμία περίπτωση μην ξεχάσεις έναν πολύ βασικό κανόνα του στοματικού σεξ: Πάντα τα χείλια σου θα πρέπει να εφάπτονται στο πέος του συντρόφου σου, αλλιώς είναι σαν να το κάνεις στον αέρα.

Καλή διασκέδαση!

Διάβασε σχετικά άρθρα:

Η μεγάλη του στοματικού σεξ σχολή!

Σπέρμα: Γιατί είναι καλό να το καταπίνεις

Με πληροφορίες από gurl.com

Σχετικά άρθρα