Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Δεκατέσσερα σπάνια λιοντάρια αλμπίνο βρέθηκαν σε αποθήκη
Έναν ιδιοκτήτη pet shop, που στην αποθήκη του κοντά στην Μπανκόγκ έκρυβε 14 λιοντάρια αλμπίνο από την Αφρική καθώς και άλλα προστατευόμενα είδη, συνέλαβε η αστυνομία της Ταϊλάνδης.Πτηνά, σιρουκάτες, χελώνες, πίθηκοι καπουτσίνοι και πολλά άλλα εξωτικά είδη βρέθηκαν στην αποθήκη του 41χρονου, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόστιμα ύψους 1.300 δολαρίων και τέσσερα χρόνια φυλάκισης για την παράνομη κατοχή προστατευόμενων ζώων.Επισημαίνεται ότι στο παρελθόν ο 41χρονος είχε επίσης καταδικαστεί για παράνομο εμπόριο ζώων.Ο ίδιος δήλωσε ότι τα λιοντάρια αλμπίνο μεταφέρθηκαν νόμιμα από την Αφρική και επρόκειτο να πωληθούν σε ζωολογικό κήπο, ωστόσο δεν εξήγησε γιατί ενώ, σύμφωνα με τα έγγραφα, εισήχθησαν 16 λιοντάρια τελικά βρέθηκαν μόνο 14.Η Ταϊλάνδη είναι η μαύρη αγορά προστατευόμενων ζώων. Αν και αποτελεί μέρος της σύμβασης για το παγκόσμιο εμπόριο απειλούμενων ειδών, δεν έχει θεσπίσει εσωτερική νομοθεσία για την προστασία των ξένων ειδών.Εκτός από τα λιοντάρια αλμπίνο οι αστυνομικοί βρήκαν στην αποθήκη και μια λεοπάρδαλη σε κλουβί, έτοιμη να παραδοθεί σε πελάτη.Πηγή: econews.gr

Δεκατέσσερα σπάνια λιοντάρια αλμπίνο βρέθηκαν σε αποθήκη

Έναν ιδιοκτήτη pet shop, που στην αποθήκη του κοντά στην Μπανκόγκ έκρυβε 14 λιοντάρια αλμπίνο από την Αφρική καθώς και άλλα προστατευόμενα είδη, συνέλαβε η αστυνομία της Ταϊλάνδης.

Πτηνά, σιρουκάτες, χελώνες, πίθηκοι καπουτσίνοι και πολλά άλλα εξωτικά είδη βρέθηκαν στην αποθήκη του 41χρονου, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόστιμα ύψους 1.300 δολαρίων και τέσσερα χρόνια φυλάκισης για την παράνομη κατοχή προστατευόμενων ζώων.

Επισημαίνεται ότι στο παρελθόν ο 41χρονος είχε επίσης καταδικαστεί για παράνομο εμπόριο ζώων.

Ο ίδιος δήλωσε ότι τα λιοντάρια αλμπίνο μεταφέρθηκαν νόμιμα από την Αφρική και επρόκειτο να πωληθούν σε ζωολογικό κήπο, ωστόσο δεν εξήγησε γιατί ενώ, σύμφωνα με τα έγγραφα, εισήχθησαν 16 λιοντάρια τελικά βρέθηκαν μόνο 14.

Η Ταϊλάνδη είναι η μαύρη αγορά προστατευόμενων ζώων. Αν και αποτελεί μέρος της σύμβασης για το παγκόσμιο εμπόριο απειλούμενων ειδών, δεν έχει θεσπίσει εσωτερική νομοθεσία για την προστασία των ξένων ειδών.

Εκτός από τα λιοντάρια αλμπίνο οι αστυνομικοί βρήκαν στην αποθήκη και μια λεοπάρδαλη σε κλουβί, έτοιμη να παραδοθεί σε πελάτη.

Πηγή: econews.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X