3 στάσεις για πολύ προχωρημένες!

Επειδή, σίγουρα, θα θέλεις να θεωρείσαι… δασκάλα στο σεξ, δες ποιες είναι οι 3 στάσεις που πρέπει να εφαρμόσεις με τον σύντροφό σου, που – πίστεψέ μας – θα το εκτιμήσει ιδιαιτέρως!

Ο βαθμός δυσκολίας τους είναι κάπως ανεβασμένος, όμως το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο και την προσπάθεια, χαρίζοντάς σου ένα ωραιότατο 10άρι…

  1. Το «συντριβάνι»

Ή αλλιώς, η στάση «κασκαντέρ». Όχι, μην ανησυχείς, κράνος δεν χρειάζεται να φορέσεις, ούτε να περάσεις μέσα από φωτιές. Λίγη ισορροπία χρειάζεσαι και όλα θα είναι μια χαρά! Ο παρτενέρ σου ξαπλώνει ανάσκελα στο κρεβάτι, με τέτοιον τρόπο, ώστε ο σβέρκος και οι πλάτες τους να ακουμπάνε στο πάτωμα. Εσύ κάθεσαι επάνω στο πέος του με πρόσωπο προς αυτόν, με τις πατούσες να στηρίζονται στην άκρη του κρεβατιού, ρίχνοντας το βάρος σου ελαφρώς προς τα πίσω.

Ρυθμός και ένταση είναι στο χέρι σου να τα καθορίσεις και να βιώσεις ανεπανάληπτο οργασμό, καθώς η διείσδυση είναι η βαθύτερη δυνατή.

  1. To «αλέτρι»

Στάση που παραπέμπει σε άλλες εποχές, πιο… βουκολικές! O σύντροφός σου είναι όρθιος, ενώ εσύ, στηριζόμενη με τις παλάμες στο πάτωμα, ανασηκώνεις τα πόδια σου ανοιχτά, έτσι ώστε να περάσουν αριστερά και δεξιά του. Εκείνος, κρατώντας σε από τους μηρούς, ξεκινάει τη διείσδυση. Δύσκολη στάση, αλλά ιδανική, αν θέλεις να συνδυάσεις τη σεξουαλική απόλαυση με μια καλή γυμναστική.

  1. To «όρθιο φίδι»

Στην περίπτωση αυτή πρέπει να έχεις (και) την ευλυγισία του ερπετού! Είστε όρθιοι ο ένας απέναντι στον άλλον, όσο το δυνατόν πιο κοντά. Περνάς το ένα σου πόδι γύρω από τη λεκάνη του, ουσιαστικά αγκαλιάζοντας τον σύντροφό σου με αυτό. Εκτός από την πρόσβαση που του δίνεις στον κόλπο σου, με το πόδι βοηθάς στην παλινδρομική κίνηση που κάνει ο παρτενέρ σου.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από gurl.com

Σχετικά άρθρα