Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Παθητική διαμαρτυρία στην πλατεία Ταξίμ
Η τουρκική αστυνομία προσήγαγε στις 2.05 αρκετά από τα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί γύρω από τον Ερντέμ Γκιουντούζ, ο οποίος από τις έξι το απόγευμα πραγματοποιούσε παθητική διαμαρτυρία και στεκόταν όρθιος στο κέντρο της πλατείας Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη. Δεν προσήχθη ο Γκιουντούζ, ο οποίος αναγκάστηκε να τερματίσει τη διαμαρτυρία του.Παρόμοια διαμαρτυρία ήταν σε εξέλιξη και στην Άγκυρα, όπου μία γυναίκα στέκονταν όρθια στο σημείο όπου πριν από μερικές μέρες είχε τραυματιστεί θανάσιμα από σφαίρα αστυνομικού ο διαδηλωτής Ετχέμ Σαρίσουλουκ.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παθητική διαμαρτυρία στην πλατεία Ταξίμ

Η τουρκική αστυνομία προσήγαγε στις 2.05 αρκετά από τα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί γύρω από τον Ερντέμ Γκιουντούζ, ο οποίος από τις έξι το απόγευμα πραγματοποιούσε παθητική διαμαρτυρία και στεκόταν όρθιος στο κέντρο της πλατείας Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη. Δεν προσήχθη ο Γκιουντούζ, ο οποίος αναγκάστηκε να τερματίσει τη διαμαρτυρία του.

Παρόμοια διαμαρτυρία ήταν σε εξέλιξη και στην Άγκυρα, όπου μία γυναίκα στέκονταν όρθια στο σημείο όπου πριν από μερικές μέρες είχε τραυματιστεί θανάσιμα από σφαίρα αστυνομικού ο διαδηλωτής Ετχέμ Σαρίσουλουκ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X