Αρχική / Σχέσεις / Έχω σχέση με αλλοδαπό. Τον αγαπώ, αλλά το παιδί μου δεν τον θέλει. Τι να κάνω;
Έχω σχέση με αλλοδαπό. Τον αγαπώ, αλλά το παιδί μου δεν τον θέλει. Τι να κάνω; thumbnail

Η Ελένη, αναγνώστρια του boro.gr,

Έχω σχέση με αλλοδαπό. Τον αγαπώ, αλλά το παιδί μου δεν τον θέλει. Τι να κάνω;

Είμαι 41 ετών, έχω δύο παιδιά και το πρόβλημα μου είναι ότι έχω σχέση με έναν αλλοδαπό, Ινδό. Όταν το ξεκίνησα δεν είχα κάποιο θέμα, αλλά το παιδί μου το μεγάλο είναι ενάντια σε αυτό γιατί είναι Ινδός και θα γίνουμε ρεζίλι λέει. Ο άνθρωπος που είμαστε με αγαπάει και με αντέχει, είμαι καλά μαζί του, απλά όλο αυτό με το παιδί μου έχει κοστίσει μέσα μου, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βγω έξω μαζί του γιατί νομίζω ότι θα μιλάνε για μας. Είμαστε και σε μικρή κοινωνία βλέπετε, και αυτό με κάνει να νιώθω άσχημα και να μην ξέρω τι να κάνω. Να μείνω με αυτόν τον άνθρωπο ή να κάνω ό,τι λέει το παιδί μου;


Στο ερώτημα απαντά ο Eυάγγελος Κουσιάδης/ Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας – Ψυχοθεραπευτής – Συγγραφέας ΒSc MBPsS Rsci / www.kousiadis.gr:


Αγαπητή φίλη,


το θέμα που θίγεται είναι λεπτό και απαιτεί λεπτούς χειρισμούς. Η ποιότητα της σχέσης σας με το παιδί σας είναι σημαντική, αλλά, εξίσου σημαντική είναι και η ποιότητα της προσωπικής σας-συναισθηματικής ζωής.


Αν θέλετε πραγματικά να είστε με τον αλλοδαπό σύντροφό σας, μπορείτε, για αρχή, να κάνετε μία ανοιχτή, ειλικρινή και γόνιμη συζήτηση με το παιδί σας, δίνοντάς του την ευκαιρία να πει τι εκείνο νιώθει και τι θέλει από εσάς και ταυτόχρονα να εκφράσετε κι εσείς το πώς νιώθετε και τι θέλετε.


Από κει και πέρα, δεν θα μπορούσα να σας υποδείξω το εάν θα είστε μαζί με αυτόν τον άνθρωπό (τον αλλοδαπό) ή όχι. Εσείς αποφασίζετε, με βάση τις αντοχές της ψυχής σας και τις επιθυμίες της καρδιάς σας.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X