Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Δύο iPhone για λίγους
Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος οίκος παρουσιάζει μια πολύ ακριβή παραλλαγή του επιτυχημένου τηλεφώνου της Apple, το γνωστό iPhone. Αυτή τη φορά η εταιρεία Goldgenie δημιούργησε δύο παραλλαγές. Η πρώτη περιλαμβάνει περίβλημα από χρυσό 18Κ με ειδική επεξεργασία και εξεζητημένο σχεδιασμό. Η δεύτερη απευθύνεται σε ακόμα πιο... λίγους επίδοξους αγοραστές καθώς πρόκειται για ένα iPhone επεδενδυμένο με 364 διαμάντια (συνολικά 5.5 καράτια). Οι τιμές ξεκινούν από τις 48.000 λίρες Αγγλίας και φθάνουν τις 68.000 λίρες. Οι συσκευές παραδίδονται εντός πολυτελούς ξύλινης συσκευασίας με τα αντίστοιχα αξεσουάρ. ΠΗΓΗ/ΦΩΤΟ: gsmarena.com

Δύο iPhone για λίγους

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος οίκος παρουσιάζει μια πολύ ακριβή παραλλαγή του επιτυχημένου τηλεφώνου της Apple, το γνωστό iPhone.

Αυτή τη φορά η εταιρεία Goldgenie δημιούργησε δύο παραλλαγές. Η πρώτη περιλαμβάνει περίβλημα από χρυσό 18Κ με ειδική επεξεργασία και εξεζητημένο σχεδιασμό. Η δεύτερη απευθύνεται σε ακόμα πιο… λίγους επίδοξους αγοραστές καθώς πρόκειται για ένα iPhone επεδενδυμένο με 364 διαμάντια (συνολικά 5.5 καράτια).

Οι τιμές ξεκινούν από τις 48.000 λίρες Αγγλίας και φθάνουν τις 68.000 λίρες. Οι συσκευές παραδίδονται εντός πολυτελούς ξύλινης συσκευασίας με τα αντίστοιχα αξεσουάρ.

ΠΗΓΗ/ΦΩΤΟ: gsmarena.com

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X