Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Θέλω να είμαι… αγρίμι, όταν βγάζω το μπλουζάκι»
Έχει κλέψει καρδιές και εντυπώσεις στη σειρά όπου πρωταγωνιστεί υποδυόμενος τον λυκάνθρωπο Alcide Herveaux. Σε μία συνέντευξή του στο αμερικανικό περιοδικό Men's Health ο Joe Manganiello αποκαλύπτει γιατί έχει εμμονή με τους κοιλιακούς του!"Υποδύομαι έναν λυκάνθρωπο. Θέλω να φαίνομαι τρομερός. Θέλω να μοιάζω με αγρίμι όταν βγάζω το μπλουζάκι, αλλά θέλω να παραπλανώ όταν είμαι ντυμένος" τονίζει ο δημοφιλής και απολύτως sexy ηθοποιός ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει γίνει το υποκείμενο φαντασιώσεων των γυναικών ανά τον πλανήτη.Όπως ομολογεί ο Manganiello για να αποκτήσει αυτό το σώμα έπρεπε να ανταποκριθεί σ' ένα σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής και τίποτα δεν ήρθε εύκολα, ούτε στην καριέρα του ούτε στη ζωή του. "Έξι μήνες μετά που συμμετείχα στον Spiderman μου έκαναν έξωση από το διαμέρισμά μου γιατί δεν είχα να πληρώσω το νοίκι.ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

«Θέλω να είμαι… αγρίμι, όταν βγάζω το μπλουζάκι»

Έχει κλέψει καρδιές και εντυπώσεις στη σειρά όπου πρωταγωνιστεί υποδυόμενος τον λυκάνθρωπο Alcide Herveaux. Σε μία συνέντευξή του στο αμερικανικό περιοδικό Men’s Health ο Joe Manganiello αποκαλύπτει γιατί έχει εμμονή με τους κοιλιακούς του!

"Υποδύομαι έναν λυκάνθρωπο. Θέλω να φαίνομαι τρομερός. Θέλω να μοιάζω με αγρίμι όταν βγάζω το μπλουζάκι, αλλά θέλω να παραπλανώ όταν είμαι ντυμένος" τονίζει ο δημοφιλής και απολύτως sexy ηθοποιός ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει γίνει το υποκείμενο φαντασιώσεων των γυναικών ανά τον πλανήτη.

Όπως ομολογεί ο Manganiello για να αποκτήσει αυτό το σώμα έπρεπε να ανταποκριθεί σ’ ένα σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής και τίποτα δεν ήρθε εύκολα, ούτε στην καριέρα του ούτε στη ζωή του. "Έξι μήνες μετά που συμμετείχα στον Spiderman μου έκαναν έξωση από το διαμέρισμά μου γιατί δεν είχα να πληρώσω το νοίκι.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X