Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Της πρότειναν να διαφημίσει γυμνή μαγειρικό λάδι
Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Votre Beaute. Η ηθοποιός μίλησε για μια τολμηρή πρόταση που της είχε γίνει στο παρελθόν, αλλά και τους λόγους για τους οποίους δεν δέχθηκε να κάνει σπικάζ! "Όταν έκανα στην τηλεόραση τα Βαμμένα κόκκινα μαλλιά μου πρότειναν να διαφημίσω, με έναν πολύ extravagant τρόπο, δηλαδή γυμνή ένα μαγειρικό λάδι! Μου έδιναν μια εντυπωσιακή αμοιβή αλλά δεν το συζήτησα. Πριν από δέκα χρόνια που δεν είχα καθόλου εισοδήματα, σκέφτηκα να κάνω σπικάζ. Έκανα δοκιμαστικά, όμως αντέδρασε τόσο πολύ ο οργανισμός μου, ώστε ήμουν σίγουρη πως δεν θα ήμουν καλή. Δεν ήθελα να θέσω τον εαυτό μου στην υπηρεσία μιας εταιρείας. Θέλω να χρησιμοποιώ την φωνή και την εικόνα μου αποκλειστικά για καλλιτεχνικούς λόγους".ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Της πρότειναν να διαφημίσει γυμνή μαγειρικό λάδι

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Votre Beaute. Η ηθοποιός μίλησε για μια τολμηρή πρόταση που της είχε γίνει στο παρελθόν, αλλά και τους λόγους για τους οποίους δεν δέχθηκε να κάνει σπικάζ!

«Όταν έκανα στην τηλεόραση τα “Βαμμένα κόκκινα μαλλιά” μου πρότειναν να διαφημίσω, με έναν πολύ extravagant τρόπο, δηλαδή γυμνή ένα μαγειρικό λάδι! Μου έδιναν μια εντυπωσιακή αμοιβή αλλά δεν το συζήτησα. Πριν από δέκα χρόνια που δεν είχα καθόλου εισοδήματα, σκέφτηκα να κάνω σπικάζ. Έκανα δοκιμαστικά, όμως αντέδρασε τόσο πολύ ο οργανισμός μου, ώστε ήμουν σίγουρη πως δεν θα ήμουν καλή. Δεν ήθελα να θέσω τον εαυτό μου στην υπηρεσία μιας εταιρείας. Θέλω να χρησιμοποιώ την φωνή και την εικόνα μου αποκλειστικά για καλλιτεχνικούς λόγους».

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X