Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Νέα θύματα από τον κορονοϊό
Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 3 ακόμα έχουν ασθενήσει στη Σαουδική Αραβία εξαιτίας ενός νέου είδους του κορονoϊού SARS, τον MERS-CoV. Aυτό ανακοίνωσε τη Δευτέρα το υπουργείο Υγείας της χώρας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα νέα κρούσματα παρουσιάστηκαν στα ανατολικά της χώρας, στην πόλη Ριάντ και στο λιμάνι της Ερυθράς Θάλασσας, στην πόλη Τζέντα. Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η Σαουδική Αραβία έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη χώρα από τον ιό του αναπνευστικού συστήματος, με 49 επιβεβαιωμένα κρούσματα, εκ των οποίων τα 32 ήταν θανάσιμα, αναφέρει το πρακτορείο Reuters σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε το υπουργείο. Ο αριθμός των νεκρών, παγκοσμίως, εξαιτίας του ιού, ανήλθε στις 15 Ιουνίου στους 34, ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO). Ο ιός, τα συμπτώματα του οποίου είναι βήχας, πυρετός και πνευμονία, έχει εξαπλωθεί από τον Περσικό Κόλπο στη Γαλλία, τη Βρετανία και τη Γερμανία. Ο WHO έχει ονομάσει το νέο ιό Αναπνευστικό Σύνδρομο της Μέσης Ανατολής Coronavirus (MERS-CoV). Ο ιός αποτελεί μακρινό "συγγενή

Νέα θύματα από τον κορονοϊό

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 3 ακόμα έχουν ασθενήσει στη Σαουδική Αραβία εξαιτίας ενός νέου είδους του κορονoϊού SARS, τον MERS-CoV. Aυτό ανακοίνωσε τη Δευτέρα το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα νέα κρούσματα παρουσιάστηκαν στα ανατολικά της χώρας, στην πόλη Ριάντ και στο λιμάνι της Ερυθράς Θάλασσας, στην πόλη Τζέντα.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η Σαουδική Αραβία έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη χώρα από τον ιό του αναπνευστικού συστήματος, με 49 επιβεβαιωμένα κρούσματα, εκ των οποίων τα 32 ήταν θανάσιμα, αναφέρει το πρακτορείο Reuters σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε το υπουργείο.

Ο αριθμός των νεκρών, παγκοσμίως, εξαιτίας του ιού, ανήλθε στις 15 Ιουνίου στους 34, ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO). Ο ιός, τα συμπτώματα του οποίου είναι βήχας, πυρετός και πνευμονία, έχει εξαπλωθεί από τον Περσικό Κόλπο στη Γαλλία, τη Βρετανία και τη Γερμανία. Ο WHO έχει ονομάσει το νέο ιό Αναπνευστικό Σύνδρομο της Μέσης Ανατολής Coronavirus (MERS-CoV). Ο ιός αποτελεί μακρινό «συγγενή

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X