Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η ΝΔ για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ
Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, όπου παραθέτει τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την ΕΡΤ.Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:"Πάνος Σκουρλέτης: Η απόφαση αντικειμενικά βάζει φρένο στα σχέδια του Σαμαρά και τον εξαναγκάζει σε αναδίπλωση. Αποτελεί ένα πρώτο βήμα με σημεία νίκης.Αλέξης Μητρόπουλος: Η απόφαση του ΣτΕ δέχεται όλο το σχέδιο του κ. Σαμαρά. Δέχεται δύο ξεκάθαρα πράγματα, πρώτον ότι είναι νόμιμη η διαδικασία που έχει κινήσει η κυβέρνηση για την ίδρυση της νέας ΕΡΤ. Δέχεται ότι έχει καταργηθεί ήδη και ότι έχει υπεισέλθει εκκαθαριστής διαχειριστής στο παλιό σχήμα, άρα δεν υπάρχει το παλιό σχήμα.Συστήνουμε, λοιπόν, στον κ. Σκουρλέτη και τον ΣΥΡΙΖΑ πριν μιλήσουν, να συμβουλεύονται τον καθηγητή και βουλευτή τους κ. Αλέξη Μητρόπουλο, ιδιαίτερα για θέματα που δεν κατανοούν ή δεν θέλουν να κατανοήσουν

Η ΝΔ για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, όπου παραθέτει τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την ΕΡΤ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

"Πάνος Σκουρλέτης: “Η απόφαση αντικειμενικά βάζει φρένο στα σχέδια του Σαμαρά και τον εξαναγκάζει σε αναδίπλωση. Αποτελεί ένα πρώτο βήμα με σημεία νίκης”.

Αλέξης Μητρόπουλος: “Η απόφαση του ΣτΕ δέχεται όλο το σχέδιο του κ. Σαμαρά. Δέχεται δύο ξεκάθαρα πράγματα, πρώτον ότι είναι νόμιμη η διαδικασία που έχει κινήσει η κυβέρνηση για την ίδρυση της νέας ΕΡΤ. Δέχεται ότι έχει καταργηθεί ήδη και ότι έχει υπεισέλθει εκκαθαριστής – διαχειριστής στο παλιό σχήμα, άρα δεν υπάρχει το παλιό σχήμα”.

Συστήνουμε, λοιπόν, στον κ. Σκουρλέτη και τον ΣΥΡΙΖΑ πριν μιλήσουν, να συμβουλεύονται τον καθηγητή και βουλευτή τους κ. Αλέξη Μητρόπουλο, ιδιαίτερα για θέματα που δεν κατανοούν ή δεν θέλουν να κατανοήσουν

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X