Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ιράκ: Δεκάδες νεκροί από επίθεση καμικάζι
Δύο καμικάζι ανατίναξαν σήμερα τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένοι σε ένα σιιτικό χώρο λατρείας στη Βαγδάτη σκοτώνοντας τουλάχιστον 31 ανθρώπους και τραυματίζοντας 57, σύμφωνα με ένα νέο απολογισμό από ιατρικές πηγές και πηγές των δυνάμεων ασφαλείας.Η διπλή επίθεση πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τη μεσημβρινή προσευχή στη χουσεϊνίγια (σιιτικός τόπος λατρείας) Χαμπίμπ μπεν Μουζάχερ, στη συνοικία Καχίρα της βόρειας Βαγδάτης, δήλωσαν ένας υπεύθυνος του υπουργείου Εσωτερικών και ιατρικές πηγές.Όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο και σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, ο πρώτος βομβιστής ανατίναξε τα εκρηκτικά σε σημείο ελέγχου σε απόσταση 100 μέτρων από το σιιτικό τέμενος. Λίγα λεπτά αργότερα ένας δεύτερος καμικάζι ανατίναξε τα εκρηκτικά που έφερε μέσα στο κτίριο.

Ιράκ: Δεκάδες νεκροί από επίθεση καμικάζι

Δύο καμικάζι ανατίναξαν σήμερα τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένοι σε ένα σιιτικό χώρο λατρείας στη Βαγδάτη σκοτώνοντας τουλάχιστον 31 ανθρώπους και τραυματίζοντας 57, σύμφωνα με ένα νέο απολογισμό από ιατρικές πηγές και πηγές των δυνάμεων ασφαλείας.

Η διπλή επίθεση πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τη μεσημβρινή προσευχή στη χουσεϊνίγια (σιιτικός τόπος λατρείας) Χαμπίμπ μπεν Μουζάχερ, στη συνοικία Καχίρα της βόρειας Βαγδάτης, δήλωσαν ένας υπεύθυνος του υπουργείου Εσωτερικών και ιατρικές πηγές.

Όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο και σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, ο πρώτος βομβιστής ανατίναξε τα εκρηκτικά σε σημείο ελέγχου σε απόσταση 100 μέτρων από το σιιτικό τέμενος. Λίγα λεπτά αργότερα ένας δεύτερος καμικάζι ανατίναξε τα εκρηκτικά που έφερε μέσα στο κτίριο.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X