Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στεφανάκης: Η μνήμη του Σεργιανόπουλου άξιζε να προστατευθεί
Ο δικηγόρος της οικογένειας Σεργιανόπουλου, Αλέξης Στεφανάκης, σχολίασε την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου που καταδίκασε σε ισόβια τον Γεωργιανό δράστη της στυγερής δολοφονίας του ηθοποιού."Μετά από 5 χρόνια από τη στυγερή δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου και 4 χρόνια από το Πρωτοβάθμιο Δικαστήριο, η σημερινή απόφαση έρχεται να γαληνέψει τις ψυχές τριών ανθρώπων που τόσο άδικα έφυγαν από τη ζωή. Του Νίκου, της αδερφής του και της μητέρας του. Η επιβολή της ποινής της ισόβιας καθείρξεως στο Γεωργιανό δράστη αυτής της στυγερής δολοφονίας, αντανακλά την απάντηση της ελληνικής δικαιοσύνης σε ένα τόσο φριχτό έγκλημα. Προσωπικά αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση για την απόφαση αυτή καθώς είχα δώσει τον λόγο της τιμής μου στον τότε εν ζωή Χρήστο Παπαθεοδώρου, σύζυγο της αδερφής του Νίκου Σεργιανόπουλου, ότι η απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου θα περιλαμβάνει την λέξη ΙΣΟΒΙΑ, όπως και έγινε. Η μνήμη του Νίκου Σεργιανόπουλου άξιζε να προστατευθεί και ο δράστης αυτής της δολοφονίας να τιμωρηθεί με τον αυστηρότερο τρόπο" δήλωσε ο δικηγόρος, Αλέξης Στεφανάκης.Πηγή:enikos.gr

Στεφανάκης: Η μνήμη του Σεργιανόπουλου άξιζε να προστατευθεί

Ο δικηγόρος της οικογένειας Σεργιανόπουλου, Αλέξης Στεφανάκης, σχολίασε την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου που καταδίκασε σε ισόβια τον Γεωργιανό δράστη της στυγερής δολοφονίας του ηθοποιού.

«Μετά από 5 χρόνια από τη στυγερή δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου και 4 χρόνια από το Πρωτοβάθμιο Δικαστήριο, η σημερινή απόφαση έρχεται να γαληνέψει τις ψυχές τριών ανθρώπων που τόσο άδικα έφυγαν από τη ζωή. Του Νίκου, της αδερφής του και της μητέρας του. Η επιβολή της ποινής της ισόβιας καθείρξεως στο Γεωργιανό δράστη αυτής της στυγερής δολοφονίας, αντανακλά την απάντηση της ελληνικής δικαιοσύνης σε ένα τόσο φριχτό έγκλημα. Προσωπικά αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση για την απόφαση αυτή καθώς είχα δώσει τον λόγο της τιμής μου στον τότε εν ζωή Χρήστο Παπαθεοδώρου, σύζυγο της αδερφής του Νίκου Σεργιανόπουλου, ότι η απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου θα περιλαμβάνει την λέξη ΙΣΟΒΙΑ, όπως και έγινε. Η μνήμη του Νίκου Σεργιανόπουλου άξιζε να προστατευθεί και ο δράστης αυτής της δολοφονίας να τιμωρηθεί με τον αυστηρότερο τρόπο» δήλωσε ο δικηγόρος, Αλέξης Στεφανάκης.

Πηγή:enikos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X