Φέρνει και άλλον ο Στέφενς!

Το νερό μπήκε στο αυλάκι. Μετά την ανακοίνωση της προφορικής συμφωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Χούμπ Στέφενς, ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση από το σάιτ της ΠΑΕ για τον Τόνυ Λόκχοφ. Τον έμπειρο Ολλανδό προπονητή, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Στέφενς στην Αυστριακή Σάλτσμπουργκ και ο οποίος έχει διατελέσει πρώτος προπονητής σε άλλες ομάδες, όπως η Μπρέντα και η Εξέλσιορ.

Η ουσία είναι πως με αυτή την ανακοίνωση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Λόκχοφ, επιβεβαιώνεται πως ΠΑΟΚ και Στέφενς θα υπογράψουν εντός των επομένων τριών ημερών και επίσημα το συμβόλαιο συνεργασίας τους, διετούς διάρκειας. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Ο Στέφενς θα φέρει κι άλλο συνεργάτη του στην Θεσσαλονίκη, απλά μένει να ανακοινωθεί το όνομά του. Δεν αποκλείεται ο δευτερος συνεργάτης να έχει αρμοδιότητες στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ ή να είναι ένας έμπειρος γυμναστής.

Πάντως ειδικά για τον δευτερο «ρόλο», πολύ έντονα ακούγεται πως ο ΠΑΟΚ θα συνεργαστεί με τον κ. Σταματόπουλο, χωρίς να επιβεβαιώνεται η είδηση ή να διαψεύδεται από τις δύο πλευρές.

Σχετικά άρθρα