Σεξ στην περίοδο: Γιατί το προτιμούν οι γυναίκες (ΦΩΤΟ)

Το σεξ στην περίοδο μπορεί να είναι απολαυστικό για ορισμένες γυναίκες, αλλά κάτι εντελώς απαγορευτικό για κάποιες άλλες. Η αλήθεια, όπως φαίνεται, είναι κάπου στη μέση.

Δες παρακάτω τι μας είπαν οι γυναίκες που δέχτηκαν να σχολιάσουν το πώς «βλέπουν» το θέμα του σεξ στην περίοδο.

Άννα, 26 «Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει, για έναν και μόνο λόγο: Τις μέρες εκείνες, είμαι περισσότερη ερεθισμένη σε σχέση με άλλες μέρες, οπότε δεν λέω όχι στον σύντροφό μου».

Η αλήθεια είναι ότι σύμφωνα και με τους ειδικούς, τις μέρες της περιόδου σου οι ορμόνες σου είναι στο «κόκκινο», με αποτέλεσμα να έχεις ακόμα πιο έντονη διάθεση για να κάνεις σεξ.

Παράλληλα, αυτό είναι η ένδειξη ότι ο οργανισμός σου ετοιμάζεται να παράγει ωάρια, έτοιμα προς γονιμοποίηση.

Έλενα, 34: «Μου αρέσει πολύ το σεξ τις μέρες εκείνες, γιατί δεν χρειάζεται να υγρανθώ. Υπάρχει φυσική λίπανση, ούτως ή άλλως. Οπότε, το σεξ γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό».

Οι εκκρίσεις του οργανισμού στην περιοχή του κόλπου τις μέρες της περιόδου, όντως λειτουργούν σαν φυσικό λιπαντικό οπότε δεν χρειάζεται σχεδόν καθόλου προσπάθεια για να ερεθιστείς.

Μαίρη, 29: «Αυτό που μου αρέσει και φυσικά αρέσει και στο αγόρι μου στο σεξ τις μέρες της περιόδου είναι ότι τα στήθη μου είναι «πρησμένα», όπως και οι θηλές μου. Όπως καταλαβαίνετε, εκείνες τις μέρες ο σύντροφός μου δεν ασχολείται ιδιαίτερα με άλλο σημείο του σώματός μου».

foto sex
Λόγω των ορμονών που παράγονται τις μέρες εκείνες, ένα… σύμπτωμα είναι και το να νιώθεις πρησμένα τα στήθη σου. Θέλει προσοχή, γιατί τότε είναι και πιο ευαίσθητα, οπότε ο χειρισμός θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ντελικάτος.

Ιωάννα, 37: «Ο λόγος για τον οποίο προτιμώ το σεξ τις μέρες της περιόδου είναι ότι τελειώνω πάρα πολύ εύκολα, σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες του κύκλου μου. Όχι μόνο αυτό, αλλά φτάνω σε οργασμό και πολύ πιο έντονα από άλλες φορές, κάτι που ερεθίζει αφάνταστα τον παρτενέρ μου».

Επειδή, τις ημέρες εκείνες τα γεννητικά σου όργανα είναι σε μια… περίεργη φάση, καθώς ετοιμάζονται για την αναπαραγωγή, η Φύση έχεις προνοήσει να φτάνεις πιο εύκολα και πιο γρήγορα σε οργασμό, ώστε αυτό να λειτουργεί υποστηρικτικά στην σύλληψη.

Εάν, λοιπόν, είσαι από τις γυναίκες εκείνες που δεν έχουν… θέματα υγιεινής τις μέρες εκείνες, μπορείς άφοβα να το δοκιμάσεις. Προσοχή, όμως: Η χρήση του προφυλακτικού είναι επιβεβλημένη, σύμφωνα με τους ειδικούς, μιας και τις μέρες εκείνες ο κόλπος σου είναι και πιο επιρρεπής σε τυχόν μολύνσεις.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα